SASSA DE OSMA

Haljina iz snova: Jedna od najbolje odjevenih plemkinja i na bajkovitim Karibima briljira ludo dobrim stilom

07.01.2023 u 10:27

Bionic
Reading

Zaljubljenice u modu ne mogu se zasititi stila neponovljive Alessandre de Osme, poznatije kao Sassa, zgodne Peruanke profinjene ljepote i nevjerojatnog osjećaja za stil

Bivša manekenka i dizajnerica koja je svoju plemićku titulu zaradila udajom za princa Christiana od Hannovera, uvijek je u korak s najnovijim trendovima, a njezina kolekcija prelijepih haljina izaziva zavist fashionistica.

Lijepa Sassa koju mediji nazivaju i 'milenijskom princezom' otputovala je iz Madrida na egzotične Karibe, a na ovoj rajskoj lokaciji nastavlja samo nizati genijalna modna izdanja koja je predstavila na svom Instagram profilu gdje je ima veliki broj vjernih obožavatelja.

Nikakvo čudo jer je to mjesto nepresušne modne inspiracije za mnoge koji cijene Sassin stil, moderan, ženstven, trendovski no uvijek s nekim zgodnim i neočekivanim twistom.

Vrhunska elegancija koja se uvijek temelji na jednostavnosti Sassina je specijalnost pa uvijek bira fanstastične komade koji se uz male stilske nadogradnje poput npr. nakita ili modnih dodataka u trenutku mogu transformirati u nešto raskošno i glamurozno poput njezine profinjene druge vjenčanica za vjenčanje s princem Christianom od Hannonevera koju je upotpunila velikom trakom ukrašenom draguljima.

  • +7
Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: ANGULAR / The Photo One / Profimedia

Atraktivna princeza s urođenim darom za modu i vještinom pronalaska upečatljivih modnih komada, pronašla je još jednu savršenu ljetnu haljinu boho stila maksi duljine koja joj odlično pristaje.

Riječ je o prelijepoj haljini od lana ukrašenoj vezom u nijansi mandarine koja odiše neodoljivim retro vibrom s potpisom ukrajinske dizajnerice Vite Kin.

Raspoložena Sassa, inače odvjetnica po struci, u ovoj je boho haljini pozirala bosonoga i raspuštene kose na karipskom pijesku, a za ovu je objavu odmah zaradila bezbroj pozitivnih komentara.