sassa de osma

Poželjet ćete je odjenuti čim prođe sezona čizama i kaputa: Princeza koja oduševljava stilom ima najljepšu haljinu za proljeće

05.01.2023 u 09:04

Bionic
Reading

I dok je pola Instagrama ispunjeno stajlinzma u kojem glavnu riječ vode kaputi i čizme, ima i onih koji su odlučili uživati na odmoru u tropskom podneblju, poput Sasse de Osme. Jedna od najbolje odjevenih princeza pri tome otkriva pravu modnu poslasticu koja bi vrlo lako mogla postati jedna od najljepših haljina ovog proljeća

Kraljevna Alessandra de Osma, koju većina zove nadimkom Sassa, otišla iz Madrida kako bi provela nekoliko dana uz more, a s idilične lokacije na svom Instagram profilu, koji je nepresušan izvor modne inspiracije, podijelila je odjevnu kombinaciju i dala naslutiti kako je već o proljetnoj capsule garderobi.

Kada je o proljeću riječ, haljinu cvjetnog uzorka teško je nadmašiti, a Sassa, koja slovi za jednu od najbolje odjevenih članica kraljevske obitelji, pronašla je pravi 'bombon'. Na svom Instagram Storyju pokazala je haljina sa suknjom na volane, pripijenog gornjeg dijela i romantičnih puf rukava, a time potvrdila kako je i ona obožavateljica brenda Muzungu Sisters, čija je osnivačica Tatiana Santo Domingo, supruga Andree Casiraghija, koji je četvrti u nizu nasljeđivanja monegaškog prijestolja.

Sassa je podijelila fotografiju koja otkriva da nosi kreaciju Lola Dress Berry Snail Candy, romantično inspiriran dizajn s prekrasnim printom jagoda na ružičastoj pozadini . Ai najupečatljivija je, bez sumnje, sama silueta haljine: nabran i uzak gornji dio s volančićima i mašnom u sredini koja se proteže duž dekoltea, puf rukavi koji podsjećaju na one koji su bili hit u 80-ima te duga lepršava suknja ukrašena s tri volana.

Inače, haljina Lola dostupna je u online trgovini brenda, a cijena joj iznosi 470 eura. Bivša manekenka i dizajnerica s urođenim darom za modu i vještinom pronalaska upečatljivih modnih komada, haljinu je nosila uz zlatne ravne sandale s remenčićima i malu četvrtastu pletenu torbicu.

Nema sumnje, ovaj stajling 34-godišnje Peruanke koja je kraljevsku titulu zaradila udajom za princa Christiana od Hannovera, nagovješta trendove za nadolazeće proljeće/ljeto 2023. Osim toga, modni odabir ove 'it' djevojke potvrđuje da brend Muzungu Sisters, poznat po svojim održivim prijedlozima i zanatskoj izradi, osvaja modne influencere, uključujući i kraljevsku obitelj, pa će se o modnim komadima s potpisom ovog brenda još podosta čuti i vidjeti.

  • +7
Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: ANGULAR / The Photo One / Profimedia