JEAN PAUL GAULTIER

Najbolja reklama za Hrvatsku: Kampanju za nove parfeme francuski modni genije snimao je na našem najsunčanijem otoku

12.08.2020 u 17:56

Bionic
Reading

Iako je snimanje održano još u listopadu prošle godine i to na nekoliko lokacija na otoku Hvaru, finalni proizvod tek je sada ugledao svjetlo dana, čime se pohvalila i lokalna Facebook stranica

Da je još prošle jeseni na Hvaru stigla odabrana ekipa i tamo provela neko vrijeme snimajući na najljepšim lokacijama reklamu za nove parfeme s potpisom Jean Paul Gaultiera, prošlo je skroz 'ispod radara'.

Tek sada, deset mjeseci kasnije, kada je svjetlo dana ugledao i finalni proizvod sve je prvo objavljeno na Facebook profilu francuskog modnog genija, a potom je isto preneseno na Facebook stranici pod nazivom Žveljarin.

Kao i obično, pregršt atraktivnih mornara, kojima Jean Paul Gaultier ne može odoljeti, kao ni mornarskom uzorku, ali i lijepa manekenka, glavne su zvijezde čak nekoliko videa, od kojih je jedan snimljen i u slikovitoj uvali Dubovica, koja se nalazi na južnoj obali otoka Hvara.

Ta uvala omiljena je mnogima, a poznata je po prostranom šljunčanom žalu, ali i zanimljivom podmorju. Ljepote Hrvatske, točnije otoka Hvara, sada mogu vidjeti i oni koji nikada nisu bili u našoj zemlji, jer prizori su, morat ćete priznati, zaista zadivljujući.

Jean Paul Gaultier: Le Beau & La Belle Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube