MODNA IKONA

Ljetna modna formula kojom je nemoguće pogriješiti: Lepršava haljina i slamnata torba za look kao s modne piste

12.08.2020 u 13:00

Bionic
Reading

Elegantna Olivia Palermo, jedna od najpoznatijih modnih blogerica, svakim svojim pojavljivanjem iznova dokazuje zbog čega je za mnoge nepresušna inspiracija

Ljupka 34-godišnja brineta s nevjerojatnim osjećajem za stil usprkos globalnoj pandemiji koronavirusa koja je paralizirala svijet, nije izgubila volju za lijepim odijevanjem.

  • +6
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Jose A Perez / INSTAR Images / Profimedia

Fotografima nije promaknula dok se po ulicama Brookylina šetala sa svojim psićem, maltezerom Mr. Butlerom u još jednom stajlingu u kojem je izgledala kao da je upravo sišla s modne piste.

Tip top dotjerana, uspješna Amerikanka plijenila je poglede u savršenoj ljetnoj haljini bez rukava u efektnoj crvenoj boji sa sitnim cvjetićima koju je uparila s izvezenim natikačama koje potpisuje poznata dizajnerica Alberta Feretti.

Ovaj cool stajling idealan za vrućine, zgodna je influencerica upotpunila trendi sunčanim naočalima Jimmyja Chooa i prekrasnom torbom od pruća s plavim detaljima (Kayu Rosie).

Kosu je ovoga puta ravno stilizirala, a nije zaboravila ni na zaštitnu masku u crnoj boji.

U jednom je ranijem intervjuu Olivia ispričala kako je moda pomogla na neki način i u karanteni.

'Pokušavala sam stalno imati frizuru i biti našminkana kao i inače, ali odjeću sam ipak prilagodila trenutku pa je bila više casual chic nego kako bih se odijevala primjerice za neke sastanke', rekla je tad Olivia za Vogue India koju na Instagramu prati impresivnih 6.4 milijuna obožavatelja.