PRIYANKA CHOPRA O PRIJATELJICI:

'Meghan Markle je normalna, prirodna, slatka i pristojna te smatra kako može promijeniti svijet'

01.02.2018 u 12:25

Bionic
Reading

Indijska ljepotica Priyanka Chopra, zvijezda popularne serije 'Quantico', gradi impresivnu karijeru u Hollywoodu i već dugo oduševljava svojim modnim odabirima pa se zato našla i na novoj naslovnici arapskog izdanja Harper's Bazaara za koji je osim o ravnopravnosti spolova progovorila i o odnosu s Meghan Markle

'Oduvijek su žene bile diskriminirane od strane muškaraca i to zbog apsolutno svega. Zbog načina odijevanja, slobode govora, karijere, a neke su čak trebale i suprugovo dopuštenje da uopće izađu iz kuće. Zato su napokon muškarci koji su iskorištavali svoju preveliku moć svrgnuti s trona', žestoko je započela Priyanka Chopra u svom velikom novom intervjuu za arapski časopis Harper's Bazaar na kojem je iz istog razloga na naslovnici nosila crninu.

Svoje žestoke feminističke stavove zagovarala je i u nastavku intervjua kada se između ostalog dotakla i bliskog prijateljstva s Meghan Markle, te je sada svima malo više jasno koje su najveće dodirne točke ove dvije ljepotice.

'Prirodno je da će ljudi sada na nju samo gledati kao na djevojku princa Harryja, ali ona je zaista puno više od toga', naglasila je Indijka koja uspješno gradi svoju glumačku karijeru u Hollywoodu.

Gluma ju je prije nekoliko godina i spojila s 36-godišnjom Amerikankom koja će za tri mjeseca stati pred oltar s britanskim princom. Zbog toga se naravno samo po sebi nameće i pitanje hoće li Meghan i Priyanka svoje prijateljstvo dignuti na višu razinu i kumstvom.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

'Ako me vidite u toj ulozi toga dana, znat ćete', samozatajno je odgovorila na ovo pitanje atraktivna crnka te potom dodala kako je Meghan zbilja sretnica što je pronašla takvu ljubav, ali i kako je ponosna na njezinu buduću ulogu i titulu koju će nositi.

  • +8
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Mislim da ne postoji nitko bolji od Meghan za tu ulogu niti bi itko to bio u stanju napraviti na način na koji će ona. Ona je jednostavno ikona s kojom se mnoge djevojke i žene mogu poistovjetiti. Normalna je i prirodna, slatka, pristojna te smatra kako može promijeniti svijet, a ista takva bila je i prije nego je prohodala s Harryjem', rekla je Priyanka koja isto tako smatra da je ulazak njezine prijateljice u najmoćniju kraljevsku obitelj veliki korak za čovječanstvo.

'To je lijep korak u pravom smjeru. Zbog feminizma, rasizma, različitosti i dokazuje kako kraljevstvo prihvaća sve to', zaključila je 35-godišnja glumica koju je prošle godine Forbes svrstao na listu najutjecajnijih žena svijeta.

Iako je sretna zbog ljubavne situacije svoje kolegice, otkrila je kako je u vlastitom slučaju ljubav još uvijek zaobilazi.