TULUMI DILJEM HRVATSKE

Najbolja mjesta za novogodišnji provod

09.12.2011 u 08:05

Bionic
Reading

Ova godina samo što nije završila, a ako ne znate gdje biste dočekali Novu godinu, pogledajte koja se mjesta hvale time da će svojim posjetiteljima pružiti nezaboravan silvestarski provod o kojem će se još dugo pričati

Za ljubitelje dobre zabave s bogatog novogodišnjeg menija odabrali smo ponešto iz svih dijelova Hrvatske, bez obzira radi li se o klupskom ili luksuznom hotelskom okruženju.

Avionski doček u Zadru

Na avionskom dočeku u Zadru posjetitelje će zabavljati brojni DJ-i

Najoriginalniji zadarski novogodišnji doček, na kojem će posjetitelji izletjeti iz stare i uletjeti u novu godinu, organizira se u hali tvornice SAS na Višnjiku. Pod nazivom 'Let 2012' doček je zamišljen kao jedinstveno putovanje avionom kroz vremenske zone upotpunjeno glazbom sa svih kontinenata, čemu će biti prilagođena unutrašnjost hala. Da biste sudjelovali u letu, potrebno je kupiti kartu za Economy ili Business klasu i uživati u nesvakidašnjoj novogodišnjoj zabavi koja će na oko tisuću kvadrata imati četiri različita događanja. Na Terminalu 1 ili Band flooru nastupa bend, na Terminalu 2 je Disco floor s tri DJ-a, a na Terminalu 3 je Sexy floor s atraktivnim plesačicama. Terminal 4 je Cinema floor na kojem će se vrtjeti filmovi, a osiguran je i prostor za karaoke. Cijena ulaznice u 'ekonomskoj klasi' je 180 kuna, a uz večeru uključuje posjet svim florovima. Sto kuna skuplja Business klasa uključuje mjesto za stolom na glavnom podiju.

U Zagrebu MTV i Let 3

Ljubitelji tvrđe svirke u novogodišnjoj noći za samo 100 kuna mogu uživati u nastupu kontroverzne grupe Let 3, uz koju ni najzahtjevnijima sigurno neće biti dosadno. Riječki će rokeri u zagrebačkoj Tvornici kulture održati dva koncerta. Prvim će u 22 sata ispratiti staru, a potom pozdraviti 2012. godinu drugim koncertom već oko sat i pol iza ponoći. Tulum traje i prije i poslije koncerata na dva DJ floora u Velikom i Malom pogonu.

Aquarius
, jedan od najpoznatijih zagrebačkih klubova, i MTV dogovorili su spektakularan novogodišnji program koji će klub na jarunskom jezeru, kako obećavaju organizatori, okrenuti naglavačke. MTV NYE 2012. imat će Sound Designers NYE Special Edition floor na kojem će nastupiti Thalia, Mario Amarillo, Kosta Radman & Miss Lala aka The Beez Kneez te Martyn Negro, dok će MTV Megahits Mashup pult zauzeti Frx, Tom, Grade i Franciska. Rezidenti iznimno popularnog subotnjeg programa Aquariusa – Sound Designers – napravit će presjek najkomercijalnije i najaktualnije svjetske plesne produkcije. MTV-jev mikser megahitova pobrinut će se da podsjeti na najveće hitove iz tri desetljeća najveće svjetske glazbene televizije, najavljuju u Aquariusu.

Najbolja imena domaće elektronske scene okupit će se u zagrebačkom klubu Boogaloo. Svirat će na tri različita floora, no ovoga će im se puta pridružiti house DJ zvijezda Miss Mavrik, uz jednog od najvećih njemačkih DJ-a i producenata, mr. Tomcrafta. Oni će nastupiti na glavnom flooru uz domaće zvijezde Maryja, Mr. DJ Darija, Petra Dundova i Ceta. Organizatori REUNION XXL-a najavljuju pravu glazbenu retrospektivu i kombinaciju najboljih elektronskih stilova! Na malom flooru zabavit će vas house ekipa, dok na trećem možete očekivati žešće zvukove techna, u produkciji Rave'n'Roll ekipe!
Zabava i luksuz u Istri i Dubrovniku

Dizajnerski hotel Lone u Rovinju nudi novogodišnju zabavu uz R&B, soul, jazz i gospel

Ako uz dobru zabavu želite produljiti novogodišnji vikend za još koji dan, i to u vrhunskom hotelu s odličnom hranom i wellness ponudom, prava su prilika Dubrovnik i Istra koji su po ocjenama stranih medija među popularnijim turističkim odredištima svijeta.

U Dubrovačkim vrtovima sunca za novogodišnju su zabavu zaduženi Soulfingersi, hrvatski kraljevi soula, koji pripremaju atraktivan novogodišnji doček za sve ljubitelje plesa i vedrih ritmova. Radisson Blu Resort & Spa u Dubrovačkim vrtovima sunca isprepleće doček Nove godine sa šetnjama Dubrovnikom, animacijskim programima za djecu i glazbenim poslasticama za svačiji ukus. Uz Soulfingerse, ukupan dojam zaokružuje novogodišnja gala večera sa šest sljedova upotpunjena spektakularnim vatrometom i humanitarnom lutrijom. Zabavu do zore najuporniji mogu nastaviti i u hotelskom noćnom klubu Ginja.

Jedan od najatraktivnijih dočeka organizira se u prvom dizajnerskom hotelu u regiji, u rovinjskom hotelu Lone, koji će u 2012. zakoračiti uz nastup američkih R&B, soul, jazz i gospel glazbenika Freddieja J. Coopera i Tonye Lynett. Osim vrhunske zabave, gosti hotela Lone moći će u silvestarskoj noći birati između bogate ponude hrane i vina u a la carte restoranu L, na čijem će se meniju od pet sljedova naći jela s lososom, Jakobovim kapicama, janjećim rackom, guščjom jetrom i sl., ili ponude restorana ON i E, koji će pak nuditi buffet večeru s gotovo 40 jela. Za najmlađe je doček organiziran u mini klubu hotela od 20 sati nadalje uz mini disco, mini buffet večeru, projekcije filmova, ples i igre.

Vodički Opium

U vodičkom klubu Opium na prijelazu u sljedeću godinu gostovat će britanski elektronički glazbenik Nick Moss a.k.a. Groove Assassin. Na DJ sceni je prisutan više od dvadeset godina, a osim kao deep house glazbenik poznat je i kao dugogodišnji producent. Goste će uz njega u Opiumu zabavljati domaće snage - Blackbarry, Iggy Dub, A+, Biella i Astrall - a u cijenu ulaznice od 250 kuna uključena je neograničena konzumacija hrane i pića.

Osječka elektronika i tamburice

Udruga We Love Music u silvestarskoj noći organizira još jedno izdanje Sexy & Glam dočeka Nove godine, na kojem će, kao i u zagrebačkom Boogaloou, svirati Tomcraft i Petar Dundov, uz podršku lokalnih snaga i rezidenta kluba Bastion. Uz elektronski program na glavnom flooru, novogodišnji party u Bastionu ove godine izlazi ususret i ljubiteljima domaćih zvukova, pa je organizirao i svirku tamburaša popularnih u slavonskoj ravnici.