KYLIE JENNER

Naglasila obline: Mlada bogatašica ne odustaje od zavodljivih kombinacija

11.01.2021 u 12:31

Bionic
Reading

Kylie Jenner, najmlađa sestra iz klana Kardashian-Jenner, dobro je poznata po svojim smjelim kombinacijama koje stavljaju naglasak na njezine raskošne obline

Mlađahna Amerikanka koja je zahvaljujući svojem brendu beauty brendu Kylie Cosmetics stekla ogromno bogatstvo, ovih dana je zajedno s ostatkom svoje obitelji snimala završne scene posljednje epizode reality showa 'Keeping Up With The Kardashians', koji će se ove godine prestati prikazivati.

Kylie je na svojem Instagram profilu pozirala pokraj svog luksuznog automobila u kombinaciji koja je njezine fanove bacila na koljena.

Najmlađa sestra Kim Kardashian rado se hvalili svojim oblinama, a iako se šuškalo kako ih je doradila kod estetskog kirurga, čini se da to vojski njezinih obožavatelja nimalo ne smeta jer su je ponovno zasuli komplimentima.

Iako je donedavno imala tamnosmeđu kosu osvježenu pramenovima, Kylie (23) nije odoljela isprobati najnoviji trend pa je kosu obojala u efektnu nijansu burgundca koja joj dobro pristaje.

  • +2
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kylie je spremno uskočila u bež korzet koji je naglasio bujno poprsje, a iskombinirala ga je s udobnim širokim hlačama u istoj nijansi.

Ovu cool kombinaciju majka djevojčice Stormi koju skupa odgaja s bivšim partnerom, reperom Travisom Scottom, upotpunila je dramatično našminkanim očima i kosom spletenom u pletenicu kakve su u posljednje vrijeme veliki hit među slavnim trendsetericama poput Taylor Swift, Amande Heard, Rumer Willis...

Minijaturna torbica i trendi sandale u istoj nijansi zaokružili su ovo izdanje mlade poduzetnice koja samo niže uspjehe sa svojim brendom kozmetike pa je kraj 2020. ispratila u društvu sestre Kendall u omiljenoj destinaciji slavnih i bogatih, Aspenu.