čista petica

Nadmašila samu sebe: Dva super stajlinga naše lijepe glumice u istoj večeri

09.06.2017 u 11:49

Bionic
Reading

Judita Franković zasjala je u istom danu u dva chic stajlinga kojima je modno potukla konkurenciju. Lijepa glumica uvijek je besprijekorno odjevena od glave do pete, no ovoga je puta uistinu nadmašila samu sebe

Glumica Judita Franković itekako zna kako privući pažnju. Lijepa brineta uvijek je dotjerana, kao da je upravo došla s ulica Pariza, a i sama njeguje pariški chic. Čak i kada odjene nešto kratko, nikada je nećete vidjeti u vulgarnom izdanju.

Na jučerašnjoj zagrebačkoj špici Judita se pojavila u čak dva stajlinga i modno potukla konkurenciju u oba izdanja. Uoči predstavljanja Babylissovih proizvoda za stiliziranje kose u frizerskom salonu Fen bar naše bivše manekenke Kristine Šalinović, glumica se odlučila za pravi ljetni stajling.

Uz kratku traper haljinu ispranog efekta, 35-godišnja ljepotica je odjenula bijelu bluzu predimenzioniranih rukava, čime je istaknula struk i vitke noge. U cjelokupan stajling Judita je kombinirala bež sandale s potpeticom, a da prati trendove, pokazala je efektnom slamnatom torbicom.

Lijepa glumica se nešto kasnije u toku dana pojavila i na predstavljanju beauty proizvoda u suradnji Büroa 24/7 i Farmacije te je zasjala u posve drugačijem, ali jednako upečatljivom outfitu.

U nešto elegantnijem izdanju glumica je uspješno spojila crni kombinezon bez naramenica i trapez kroja sa zelenim detaljima. Pogled na dubok dekolte Judita je vješto dozirala uz pomoć šarene svilene marame.

Osim maramom, outfit je podignula metalik zelenim sandalama koje su ove sezone pravi hit te pismo-torbom, koju je nosila preko ramena.