STJEPAN BOŽIĆ:

'Nadam se da ćemo se supruga i ja pomiriti'

12.04.2010 u 09:16

Bionic
Reading

Premda je već bio na ročištu zbog razvoda od supruge Angeline s kojom u posljednje vrijeme nije ni razgovarao, a ni nosio vjenčani prsten, priznao je da je agonija među njima dugo trajala te da su morali to prekinuti. No Stjepan Božić ipak se nada pomirenju

Stjepan Božić razvodi se od supruge Angeline Halambek, bivše sinkronizirane plivačice. U razgovoru za 'Red Carpet' iskreno je otvorio svoju dušu i kamenom na srcu pričao o razvodu od supruge nakon dvanaest godina zajedničkog života. Boksač je prvo zamolio medije da Angelinu ostave na miru, jer misli da je već dovoljno propatila.

Iako kaže da je njegova supruga već dovoljno propatila, Stjepan ističe da razlog njihova razvoda nije treća osoba.

'Ne postoji treća osoba, već se naša ljubav umorila i treba predah, oboje smo to odlučili i dogovorili se to napraviti to kao civilizirani ljudi. Previše se toga nakupilo i agonija među nama je dugo trajala', kazao je Božić koji ističe da nije puno razgovarao s Angelinom. Očito su problemi među njima bili jako teški kada nisu mogli ni razgovarati, osim o razvodu.

'Nisam pričao s njom, ali vjerujem da joj nije lako', dodao je te usporedio razvod sa sportom kojim se bavi.

'Mislio sam da je boks težak, ali životne prilike su puno teže i to mogu znati samo oni koji su to prošli. Samo ću reći da vjerujem da ću uspjeti ustati nakon ovoga', kazao je boksač koji je čitavo vrijeme govorio s knedlom u grlu.

Uhvatio ga napad panike zbog razvoda

Budući da je njegov razvod već u tijeku i nedavno je bilo održano ročište, Božić je opisao kako se osjećao dok je bio na sudu: 'Bilo me strah ući u zgradu suda, tresao sam se, jedva sam čekao da izađemo vani, jednostavno me uhvatila panika i kada je sutkinja rekla da možemo izaći vani, već sam se osjećao bolje.'

Premda donedavno nije nosio vjenčani prsten, Božić ga je u posljednje vrijeme počeo nositi, jer vjeruje da još uvijek ima nade da se on i Angelina pomire te sretno žive sa svojom dvojicom sinova.

'Angelina je iznimna žena i dobra majka i zbog toga sada nosim, jer ona je to zaslužila. Za koji dan ću vjerojatno skinuti prsten, ali ona će uvijek biti u mom srcu, jer mi je podarila dva prekrasna sina', rekao je boksač i dodao da utjehu pronalazi u prstenu.

'To je još jedino što je ostalo od naše ljubavi', dodao je.

Na završno pitanje nada li se da će se pomiriti s Angelinom i živjeti sretno odgovorio je protupitanjem: 'Što je čovjek bez vjere?'