ZABAVA OD DVA MILIJUNA KUNA

Na zaruke Petre Ecclestone Rihanna došla helikopterom

08.05.2011 u 18:16

Bionic
Reading

Pola sata pjevala je za 300 pripadnika londonske elite, za što joj je prvi čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone platio dva milijuna kuna

Kada su kćeri Bernieja Ecclestona u pitanju, tati koji predsjeda Formulom 1 odriješiti vreću s novcem nije nikakav problem. Stoga, da bi zaruke njegove mlađe 22-godišnje kćeri Petre i 26-godišnjeg biznismena Jamie Stunta bile nešto o čemu će se danima pričati u Londonu, tata Bernie im je u petak na gala party doveo ni manje ni više, već pjevačku zvijezdu Rihannu. U staru elektranu Battersea, gdje su proslavljali zaruke, Rihanna se spustila helikopterom, a doletjela je iz Pariza.

I princeza među gostima
Na opće oduševljenje 300 okupljenih gostiju, odreda pripadnika britanske elite, među kojima su bili i princeza Beatrice i njezin dečko Dave Clark, pjevačica je izvela svojih šest hitova, a romantičnu laganicu posvetila je zaručnicima koji su, dok je ona pjevala, sami plesali na podiju.

Tu polusatnu ekstravaganciju Bernie je Rihanni platio dva milijuna kuna, piše Daily Mail. Za tu posebnu priliku stara legendarna britanska elektrana do temelja je preuređena u bijelim i crnim tonovima koji su sestrama Ecclestone omiljena kombinacija.

Skupocjeni šampanjac doslovce je tekao u potocima, a kada su na party došli svi uzvanici – pred njihovim očima spušten je zastor iza kojeg se ukazala spektakularna crna dvorana prepuna svijećnjaka i crvenih ruža, a u koju se premjestio centar zbivanja.

Tamara Ecclestone, Petrina starija 26-godišnja sestra koja se probija u Engleskoj kao televizijska voditeljica, izgleda bolje no ikada, a došla je u pratnji njihove majke Riječanke Slavice Ecclestone. Iako su se Slavica (52) i Bernie (80) prije dvije godine rastali, zbog čega je on njoj

isplatio čak dvije milijarde funti, cijele večeri sjedili su zajedno.

Skladni bivši supružnici
Hranu je pripremala tvrtka angažirana za kraljevsko vjenčanje Zare Phillips idući mjesec. Sve u svemu, bilo je senzacionalno. Kako li će tek izgledati Petrino vjenčanje koje će morati nadmašiti zaruke?