DOLORES LAMBAŠA:

'Na žabama učiš dok ne nađeš princa'

Dolores Lambaša i Dikan Radeljak

Dolores Lambaša i Dikan Radeljak

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Sinoć je u 'Studiju 45' Dolores Lambaša, uz Željku Kamenov, psihologinju i profesoricu na Filozofskom fakultetu, i spisatelja Brunu Šimlešu jedina izjavila da misli da u životu postoji samo jedna prava ljubav

Dolores Lambaša dala je umjetnički i romantičarski gard cijeloj emisiji. Uz stručnjake, gotovo je utopijski gledala na ljubav.

'Na žabama učiš dok ne nađeš princa. Prava ljubav se događa jednom u životu. Pa koliko je muškaraca koji su grozni i prema životu, prema svemu, a opet imaju žene koje ih vole. To žene rade, od muškarce rade projekte. Ljubav se ne može birati , prava ljubav se događa', rekla je Dolores u kod Antonije Mandić te je šaljivo glumila izlazak iz studija na spomen riječi 'seks'.

Lambašu je zanimalo može li ljubav nestati te, iako je psihologinja rekla da može, nije se s tim htjela složiti.

'Jedna je ljubav prava. Nekoga voliš cijeli život, pa makar njega više nema', rekla je Dolores iako su je gosti uvjeravali da joj je ideja utopijska.

'Vrlo sam nepovjerljiva u odnosu, što se može i pročitati iz mojih veza. U početku, kad vidim trud s druge strane, tek onda sam spremna na ustupke', rekla je Dolores i dodala da doma ima temperamentnog Dalmatinca.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi