RASKOŠNE OBLINE

Na svijetu ne postoji žena seksipilnija od nje

05.09.2013 u 10:35

Style Awards 2013. Kate Upton i Christie Brinkley

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Astrid Stawiarz Getty Images Entertainment

Bionic
Reading

Trenutno na svijetu nema vrućeg modela od nje. Kate Upton ima 21 godinu, već dvije naslovnice Sports Illistrateda, naslovnicu Vanity Faira i sada je proglašena modelom godine na Style Awards u New Yorku

Prekrasnoj Kate nagradu je uručila bivša manekenka, model i glumica Christie Brinkley. Kad ih pogledamo kako poziraju jedna pored druge, ne možemo se odlučiti koja je zanosnija i privlačnija. Kate je za ovu prigodnu odabrala malu crnu haljinu, nepogrešiv izbor u svim prilikama.


No ni ravni kroj haljine nije uspio sakriti njezine bujne obline. Haljina dužine tik iznad koljena, s tri četvrt rukavima i s umetkom tila na bedrima, svojom je tajnovitošću samo još dodatno pojačala njezin seksipil.  Pomalo ozbiljan styling Kate je razigrala ležernom frizurom koja joj odlično stoji. Magnetski privlačna Kate je pozirajući uz zanosnu Christie Brinkley pokazala kako zaslužuje titulu najmodela godine, a s obzirom da joj je tek 21 godina, od ove ljepotice možemo puno očekivati.

Dodjelu Style Awards je vodila Nicole Richie, a ostali nagrađeni su Zac Posen, Victor Cruz, Frederic Fekkai, Patrick DeMarchelier, Rachel Zoe, John Varvatos, Trish Summerville, Janie Bryant i modna kuća Victoria's Secret, koja će dobiti nagradu za svoj doprinos modi.