DOLAZE I DIZAJNERSKE ZVIJEZDE

Na Sajmu stanovanja popusti i savjetovanja

24.05.2010 u 15:18

Bionic
Reading

Idućega vikenda u zagrebačkoj Areni bit će održan prvi Elle Dekor Sajam stanovanja. Na više od 5000 kvadratnih metara posjetitelji će imati prilike vidjeti najbolju ponudu za uređenje životnog prostora, najavili su danas organizatori i pokrovitelji ovog velikog događaja

'Svakoga dana događat će se bogati program. Bit će održano niz radionica na kojima će gostovati najpoznatiji dizajneri. Posjetiteljima ćemo ponuditi niz akcija i popusta, a posebno je zanimljivo što će na sajmu biti stilisti s kojima će građani moći razgovarati i vjerojatno dobiti dobre ideje o uređenju doma', istaknula je direktorica Sajma Andrea Marković Mihić.

Pod pokroviteljstvom T-Mobilea na Sajmu će gostovati poznati dizajner Karim Rashid koji je, među ostalim, dizajnirao i novi netbook Asus SeaShell koji će se od 27. svibnja moći kupiti i u Hrvatskoj. Uz Rashida, na Sajmu će gostovati i Morten Voss te slavni Ulf Moritz, a bit će prezentirani i danski dizajnerski proizvodi.

Zanimljivo je što će na Sajmu biti izložen i ogledni primjerak stana od 240 kvadrata koji će biti potpuno uređen. U sklopu Elle Dekor Sajma bit će održan i natječaj za najbolji dizajn namještaja na koji je prijavljeno 40-ak radova, a u najuži krug ušlo je njih osam. Pobjednik će biti proglašen u nedjelju, a kriteriji koje će njegov rad morati ispuniti su originalnost, trajnost, izvedivost, maštovitost i iskoristivost.

Sajam će za posjetitelje biti otvoren u petak od 12 do 19 sati, a u subotu i nedjelju od 10 do 20 sati. Za cijenu ulaznice od 25 kuna posjetitelji će imati prilike vidjeti nove trendove u industriji uređenja interijera i eksterijera.