OSVIJEŠTENA GLUMICA

Na promociji filma pojavila se u haljini od plastičnih boca

21.02.2017 u 11:23

  • +4

Emma Watson

Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Britanska glumica Emma Watson trenutačno užurbano promovira Disneyjevu obradu filma 'Ljepotica i zvijer' u kojem tumači glavnu ulogu

U društvu filmskog kolege Dana StevensaEmma Watson pojavila se u Parizu i pobrinula se da svi pričaju samo o njoj zahvaljujući zanimljivom odabiru haljine.

Liku Disneyjeve princeze Belle koji utjelovljuje u nadolazećem spektaklu Emma je podarila modni makeover uskočivši u neodoljivu haljinu modne kuće Louis Vuitton kraljevski plave boje i zanimljivih detalja poput crnog korzetnog topa, proreza i asimetričnog kroja suknje.

Zahvaljujući prorezu u donjem dijelu kreacije, istaknula je noge noseći crne gležnjače koje, poput haljine, potpisuje Louis Vuitton.


Zvijezda filmova o Harryju Potteru s godinama je pokazala dosljednost u praćenju etične mode. Kako otkriva u opisu videa objavljenog na Instagramu, haljina Louis Vuitton načinjena je od recikliranog poliestera od plastičnih boca. 'Ovom tehnikom štedi se na energiji i smanjuje se emisija CO2 u odnosu na stvaranje novih poliesterskih materijala', otkriva Emma.

Modno pomaknut izgled za susret s novinarima Emma je dodatno istaknula nemarno svezanim punđama, a decentnim make-upom naglasila prirodnu ljepotu.

U intervjuu za Entertainment Weekly izjavila je kako je posebno veseli neustrašiva ženska moć lika Belle u novoj verziji klasične Disneyjeve bajke. 'U originalnom filmu 'Ljepotica i zvijer' ne dobivate prevelik uvid u život Belle, tko je bila prije susreta sa Zvijeri, pa sam gledateljima željela pružiti pozadinsku priču.'