EMINA ŠOKOTA:

'Na izborima ljepote ima dosta namještanja'

23.09.2013 u 11:19

Bionic
Reading

Emina Šokota netipična je žena nogometaša koja nas je osvojila svojom spontanošću i ljepotom

Emina Šokota, bivša kraljice Hrvatske te supruga nogometaša Tome Šokote, dok je bila manekenka, živjela je u Milanu, Parizu, Münchenu, Hamburgu, Portugalu, a kad se vratila u rodni Zagreb, Emina je postala brend menadžerica u koncept dućanu Nicolas.

Emina ne bježi od medija, ali kaže da više voli pobjeći na more nego posjećivati evente.

'Moj posao i nije toliko vezan za medije, ali smo totalni prirodnjaci. Kad imamo slobodno, bježimo na more. Tomo se bavi 'big game fishing', svi smo u tom ribolovu. To nam je pravi obiteljski hobi. Kad smo u Zagrebu, svakog slobodnog trenutka uzmemo psa i šetamo ga po šumi. Nismo tipovi za neke izlaske, ali ovako, kad je riječ o nečemu u što stvarno vjerujemo, onda dođemo', kaže Emina kojoj je obitelj uvijek na prvom mjestu.

'Toga se držimo i suprug i ja. Oboje puno radimo, imamo projekte kojima smo posvećeni, ali sve to trudimo raditi da obitelj to ne osjeti', rekla je Emina koja je prije dolaska na otvorenje dućana Converse u Areni stigla skuhati ručak, nabrala šljive za pekmez i sredila se pomoću nekih trikova koje se naučila za nekoliko minuta.

Emina je i sama bivša kraljica Hrvatske pa smo je pitali za komentar zašto nemamo pretjeranog uspjeha u raznim svjetskim izborima ljepote.

'Općenito je došlo do zasićenja. Kad sad gledam na to, smatram da je to stresna stvar. Ima tu dosta namještanja i za mlade cure su to veliki emotivni šokovi. To pomalo daje krivu poruku mladim djevojkama. Ti izbori su dobri, ako je to svojevrsna odskočna daska za budućnost. Više smisla imaju mi ova natjecanja za modeling, kad potpisuješ ugovore s velikim agencijama. Za mene je to bilo stresno iskustvo i ne mogu reći da mi je pretjerano pomoglo u karijeri. Sad, opet, ovisi o tome što tko hoće. Treba se razvijati svijest mladim curama da nije taj vanjski izgled toliko važan, nego nešto drugo', rekla nam je lijepa Emina koja voli Zagreb, a kaže da s obzirom da su joj djeca rođena u Portugalu, tamo odu često, zbog jezika i nekih dragih prijatelja.