NIJE JOJ PRVI PUT

Na crveni tepih stigla u haljini iz lanca ulične mode

12.12.2016 u 11:40

  • +3

Bryce Dallas Howard

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Glumica Bryce Dallas Howard sve je iznenadila pojavom na crvenom tepihu nagrada Critics' Choice u haljini boje senfa za koju se kasnije ispostavilo da je djelo britanskog lanca ulične mode Topshopa

Jednostavna haljina upečatljive boje senfa s detaljima poput dubokog V-izreza dekoltea te naramenica i struka stvorenih od crnih traka postala je svečani odabir 35-godišnje glumice Bryce Dallas Howard za glamuroznu dodjelu nagrada Critics' Choice.

Efektna haljina boje senfa djelo je popularnog britanskog lanca Topshopa, a stiže po cijeni nešto višoj od 1700 kuna. Ovo, međutim, nije prvi put da se glumica odlučila pojaviti na crvenom tepihu u kreaciji kupljenoj u online trgovini ili robnoj kući.

#redcarpet #criticschoiceawards #brycedallashoward in #topshop @checkthetag

Fotografija koju objavljuje @thevowtexasweddings

Slično je učinila na dodjeli Zlatnih globusa ranije ove godine, kad je zablistala u prelijepoj plavoj haljini koju je kupila u robnoj kući Neiman Marcus, a nedugo zatim ova crvenokosa ljepotica odjenula je izazovnu Balmainovu haljinu koju je kupila na eBayu u povodu tadašnje dodjele nagrada Critics' Choice.

'Kada ne možeš stati u određeni konfekcijski broj ili kada nemaš direktan odnos s pojedinim dizajnerima, nemaš baš puno izbora kad je riječ o odijevanju za crveni tepih. Nosim broj 38 i volim imati više opcija pa radije sama pronalazim haljine koje ću odjenuti', nedavno je priznala u razgovoru za magazin People

Odabir Topshopove haljine boje senfa lijepa crvenokosa glumica naglasila je konjskim repom i modnim dodacima poput narukvice i šarenih visećih naušnica.