BESKOMPROMISNA GLUMICA

Na dodjeli nagrada zasjala u haljini s eBaya

18.01.2016 u 14:16

Bionic
Reading

Zgodna glumica Bryce Dallas Howard sve je pozitivno iznenadila kada je otkrila kako je haljine za crveni tepih kupila u robnoj kući i na popularnom eBayu jer ne želi biti opterećena pravilima slavnih dizajnera

Atraktivna glumica očito je odlučila da neće udovoljavati strogim holivudskim kriterijima ljepote i mršavjeti do neprepoznatljivosti kako bi stala u sićušne haljine pa je odjeću za posljednja važna događanja pronašla u robnoj kući i na eBayu. Treba napomenuti da je hrabra zato što ne želi popustiti i onda još izgleda puno bolje nego kolegice, ali s druge je strane tužno da se to događa jer ona nosi klasični konfekcijski broj 38.

Tako je Bryce Dallas za dodjelu Zlatnih globusa zablistala u prelijepoj plavoj haljini koju je kupila u robnoj kući Neiman Marcus. Satkana od plavih sjajnih listića s tankom crnom vrpcom u struku, haljina je glumici stajala kao salivena.

Tada je objasnila za E! News zašto se nije odlučila za skupocjenu dizajnersku kreaciju: 'Nosim broj 38 i volim imati više opcija pa radije sama pronalazim haljine koje ću odjenuti.'

Za jučer održanu dodjelu Critics' Choice Awards crvenokosa je ljepotica odjenula izazovnu crnu Balmainovu haljinu koju je kupila na eBayu. I mora se priznati da je izgledala odlično. Seksi haljinu stavila je u prvi plan s malo nakita i crnim štiklama, a kosu je povezala u rep.