emily ratajkowski

Must-have komad za proljeće: Ove suknje nose se na sve i nikad ne izlaze iz mode

09.04.2024 u 09:02

  • +2

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Midi crne suknje bezvremenski su komad koji desetljećima ne izlazi iz mode, što ih čini odličnom investicijom koju sigurno nećete požaliti

U još jednom briljantnom stajlingu ulične mode, manekenka Emily Ratajkowski dala nam je nove ideju kako stilizirati pravi modni klasik koji većina ima u svojoj garderobi - klasičnu crnu suknju.

Trendseterica je nosila pripijeni midi model s bočnim naborima koji vješto stvaraju ženstvenu siluetu, suptilno naglašavajući bokove te prateći liniju nogu, čime se postiže zavodljiva linija.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Stilizirala ju je u kombinaciji s bijelom košuljom, još jednim modnim klasikom, no umjesto da je umetnutu u suknju, ostavila ju je da visi u ležernom stilu. U skladu s nešto nižim temperatura u New Yorku, birala je jedan od svojih omiljenijih kožnih kaputa smeđe boje te visoke crne čizme na petu, koje su stajlingu pridale dodatnu notu elegancije.

Ratajkowski nam je ovom kombinacijom pokazala koliko dobro crne midi suknje izgledaju i uz posve običnu bijelu košulju, no riječ je o iznimno svestranom komadu koji ćete lakoćom kombinirati u raznim varijacijama - od obične bijele majice, preko svečanih bluza do laganih proljetnih topova cvjetnog printa.

odličan model

Ovo je suknja koja se nosi od jutra do mraka, a izgleda jednako dobro sa čizmama i balerinkama

Pogledaj galeriju

Ovaj komad neće vam stvarati probleme niti kada je riječ o obući jer besprijekorno dobro izgleda u spoju s nekim od najpoželjnijih proljetnih cipela, kao što su balerinke, chic slingback modeli ili mokasinke. Također, ove elegantne suknje dobitan su spoj s trendovskim tenisicama za ležernije stajlinge ulične mode.

To nam je pokazala upravo Ratajkowski koja ih je nedavno nosila u spoju s kratkim topom, a isti kroj u bijeloj boji vješto je kombinirala sa ženstvenom majicom obogaćenom čipkom i efektnim crvenim tenisicama.

  • +3
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA