U TOKU S TRENDOVIMA

Efektna suknja u prvom planu: Cindy Crawford očitala lekciju iz boho chic stila

05.04.2024 u 11:53

Cindy Crawford

Izvor: Profimedia / Autor: THE HOLLYWOOD JR / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Na veliki povratak boho chic stila nije ostala imuna ni legendarna američka ljepotica s modnih pisti

Boho chic stil u modnim krugovima pojavljuje se posljednjih dvadesetak godina uzevši najbolje od ere hipija, boemskog stila odijevanja i romske kulture, a prepoznatljiv je po odjevnim komadima koji uključuju detalje poput resica ili etno motiva. Najčešće se govori o pastelnim i zemljanim tonovima boja koji krase većinu odjevnih komada i dodataka.

Iako s modne scene nikada nije nestao, boho chic stil u popularnosti su posljednjih sezona zamijenili neki drugi, no posljednjih mjeseci, kada ponovno raste interes za trendovima kakvi su modnom scenom drmali desetih godina, ponovno je aktualiziran.

  • +29
Chloe FW24 Izvor: Profimedia / Autor: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Trend komada inspiriranih boho chic stilom bio je najočitiji u debitantskoj kolekciji dizajnerice Chemene Kamali u modnoj kući Chloé, a na njihov povratak nije ostala imuna ni slavna Cindy Crawford.

Legendarni supermodel iz 90-ih ugledana je u društvu supruga i prijatelja na večeri u Malibuu, u stajlingu koji na najbolji način dočarava nanovo popularan boho stil odijevanja.

Danas 58- godišnja Cindy vješto je kombinirala majicu s crno-bijelom fotografijom obrubljene palmama i natpisom 'California' na prsima, sa efektnom suknjom apstraktnog, šarenog uzorka s potpisom dizajnerice Ulle Johnson.

Crawford je svom večernjem outfitu dodala šumskozelenu kožnu jaknu i par smeđih kožnih sandala. Dodatke je svela na minimum, noseći jednostavnu ogrlicu s medaljonima i torbicu nijanse nude u rukama.