ALI ZNAJU SVE O AUTIMA

Muškarci nemaju pojma o spolnim organima

06.12.2012 u 10:11

Bionic
Reading

Muškarci su još uvijek na 'vi' s vlastitim tijelom, pa stoga njihovi odgovori o seksualnim organima ni ne čude

Više muškaraca zna što se događa ispod haube njihova automobila nego na njihovu tijelu, otkriva najnovije istraživanje. Devet od deset muškaraca potpuno je sigurno da zna

odrediti gdje se nalazi šipka za mjerenje razine ulja u automobilu, ali nisu sposobni odrediti koji su ključni dijelovi njihova tijela.

Posebno je zabrinjavajuće otkriće da neki muškarci misle kako se važni seksualni organi mogu pronaći u uhu! Najnovije istraživanje otkriva da su muškarci puno bolje informirani o automobilima nego o vlastitoj anatomiji, ali i onome što se događa u seksu.

Kako je otkrilo istraživanje tvrtke Lloydspharmacy Online Doctor, muškarci ne znaju što sve uzrokuje probleme s erekcijom, a ne razumiju ni simptome spolno prenosivih bolesti. Stvar ide toliko daleko da neki muškarci misle kako se impotentnost javlja zbog neudobnih hlača!

Kada je ispitanicima postavljeno pitanje da pokažu gdje im se nalaze glavni seksualni organi poput dijela u kojemu nastaje sperma, jedan od 12 ispitanika pokazao je na uho!

'Muškarci znaju sve o automobilima, ali kada je riječ o njihovim seksualnim organima, muškarci puno teže uočavaju probleme. Možda to ima veze sa sramom i neugodom vezanom uz seksualnost', kaže dr. Tom Brett koji je radio na istraživanju.