RENATA SOPEK

Muškarci na mojim treninzima samo gledaju

08.04.2011 u 09:49

Bionic
Reading

Na svom petom DVD-u, 'Latino fitness 2', Renata je rasplesala žene, dok se muškarci zadovoljavaju promatranjem

'Mnoge žene žele otići na tečaj plesa, ali njihovi partneri nisu zainteresirani, pa je latino fitnes idealno rješenje jer plešete sami. A uz puno pozitivne energije, odličnu glazbu i nula stresa na treninzima imamo sve što je potrebno za dobar tulum', rekla je Renata Sopek za agenciju VLM, dodavši da su muškarci još uvijek tek promatrači.

Shodno zdravom životu koji propagira, Renata mora paziti što jede. 'Ne smijem si dopustiti da se tijekom radnog dana najedem primjerice bunceka jer će mi se onda spavati. Zato, umjesto u teškoj i masnoj hrani, guštam u namirnicama od soje poput sojina mlijeka, pudinga. Ono što unosiš u sebe uvijek će se odraziti na vanjski izgled, ne samo u obliku kilograma nego i u izgledu kože, kose, noktiju... Blistava vanjština itekako ovisi i o zdravoj prehrani', dodala je.

Renata ne pije alkohol i ne puši, a jedini su joj porok kolači u slastičarnici njene prijateljice Mihaele. 'Tim kolačima ne mogu odoljeti! Tamo si uvijek dam oduška i uživam u slatkom. Ne suzdržavam se, a zašto i bih kad ću ionako sve kalorije potrošiti na treningu.'