POŽELJNE KVALITETE

Muškarci konačno otkrili kakvu ženu traže

09.08.2013 u 10:23

Bionic
Reading

Sudeći prema rezultatima, idealna žena iz muške perspektive ona je koja ima izražene majčinske instinkte, a k tome je i pametna

Najnovija anketa koju su zajednički proveli 60 Minutes i Vanity Fair, daje uvid u muške umove te odgovara na vječno pitanje – kakve kvalitete muškarci traže u ženama. Sudeći prema rezultatima, idealna žena iz muške perspektive je ona koja ima izražene majčinske instinkte, a k tome je i pametna.

Naime, čak 40 posto ispitanika odabralo je majčinske instinkte, a 33 posto njih pamet. Oko 17 posto ispitanih muškaraca smatra da je na ženama privlačan smisao za humor. Zanimljivo je da je svega tri posto ispitanika istaknulo seksualne vještine kao važnu kvalitetu, a jednako toliko njih smatra važnim kulinarsko umijeće.

Iako je ova anketa donekle rasvijetlila ženama što muškarci preferiraju kod nježnijeg spola, ipak je na koncu zbunila žene. Zašto? Većina njih kao idealnu ženu odabrala je slatku plavušu Penny iz serije 'Teorija velikog praska' koja se ne može pohvaliti nekim značajnim majčinskim instinktom, ali može emocionalnom inteligencijom. Očito je da žene nisu jedine komplicirane.