OTAC OTKRIO

Mračne tajne iz prošlosti Lindsay Lohan

08.07.2013 u 08:32

Bionic
Reading

Otac posrnule glumice Lindsay Lohan priznao je da se njegova kći prvi put predozirala kokainom s 18 godina jer se tada teško nosila s razvodom svojih roditelja. Prije novog odlaska na rehabilitaciju, prema naredbi suda, Lindsay je kombinirala amfetamine i votku koji, kaže Michael, pretvaraju mozak u kašu

Michael Lohan izjavio je da se njegova kći, glumica Lindsay Lohan predozirala kokainom s 18 godina. 53-godišnji otac šestero djece kaže da se prvi incident s Lindsay dogodio 2005, kada je snimala film 'My Luck'.


'Lindsay je snimala u New Orleansu, a ja sam dobio poziv kojim sam obaviješten da se predozirala kokainom', izjavio je Michael za britanski tabloid The Sun. 'Drogu joj je dao jedan od njezinih asistenata. Bio sam toliko ljut da sam ponio pištolj iz kuće i krenuo u New Orleans da ga ubijem. Nisam mogao vjerovati i pitao sam se što se to dogodilo s mojom kćeri. Bio sam toliko bijesan.'

Međutim Michael je na putu prema zračnoj luci izazvao prometnu nesreću te je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, zbog čega je osuđen na godinu dana zatvora, prenosi MailOnline. 

Michael kaže da se Lindsay tada teško nosila s razvodom roditelja.

Problematična 27-godišnja glumica trenutačno je šesti put na odvikavanju. Program liječenja od 90 dana odredio joj je sud, a zabrinuti otac tvrdi da Lindsay treba ostati čista da bi obnovila svoju karijeru u Hollywoodu.

Kritika je dočekala na nož njezin portret Elizabeth Taylor u seriji 'Liz & Dick'. 'Ako se Lindsay vrati drogama, s njom će biti gotovo u Hollywoodu', kaže Michael. 'Neće biti druge ili treće šanse. Mora ostati čista i trijezna ovog puta. Ona uzima amfetamin Adderall i votku, a ta kombinacija pretvara mozak u kašu.' Adderall je inače lijek propisan za liječenje poremećaja pažnje.

Michael je za britanski list izjavio da je posjetio svoju kćer tijekom rehabilitacije u klinici Betty Ford u Palm Springsu. 'Kad sam je vidio u centru Betty Ford, izgledala je bolje nego posljednjih sedam godina.

Bila je jako sretna i zadovoljna što me vidi. Vidio sam razliku i nadam se da to može trajati. Znam da Lindsay želi biti drugačija i molim se da nađe svoj put.'

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Herbie - punom brzinom