Hit model

Možda su se svi pomamili za balerinkama, ali ovo su cipele u koje vrijedi uložiti ove jeseni

06.10.2023 u 06:10

Bionic
Reading

Možda se na modnoj sceni digla poprilična prašina oko ravnih cipela i vječnih balerinki. Međutim niti jedne od njih nisu tako isplativa modna investicija kao čizme s malom (kitten) petom. U to ćete se uvjeriti čim padnu temperature

Balerinke su se ove godine vratila na velika vrata, a nema tko ih ne nosi. Osim street stylea, osvojile su modne piste. Međutim, kada je riječ o isplativoj modnoj investiciji, teško da mogu nadmašiti čizme s kitten potpeticom.

Naime one će svoju isplativost pokazati čim počnu hladni dani s niskim temperaturama. Tijekom jeseni navucite omiljeni par do koljena uz minicu i pripijeni sako, a zimi nosite iste te čizme s tajicama i strukiranim sakoom.

Za razliku od ravnih modela, čizme s malom petom nude malo visine, a tih nekoliko centimetara više podiže baš svaku kombinaciju bez drastičnog ugrožavanja udobnosti.

Po pitanju dizajna čizama s kitten potpeticom brendovi kao što su Khaite i Staud praktički su usavršili umjetnost njihove izrade. Naravno, tu je još puno stilova u koje je lako zaljubiti se na prvi pogled, a neke od najboljih pronađite u galeriji.

  • +17
Čizme s kitten potpeticom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo