combat čizme

Hit čizme kakve nosi Taylor Swift najpoželjnija su obuća sezone

03.10.2023 u 11:25

Bionic
Reading

Popularne combat čizme najavljene su kao novi trend još tijekom ljeta, a kada ih je pop zvijezda uskladila s minicom i džemperom, postale su momentalni hit

Teško se sjetiti kada je posljednji put netko uživao toliku slavu kao Taylor Swift te ne prođe dan, a da ne ispuni feedove društvenih mreža, naslovnice modnih magazina i ljestvice najslušanijih hitova.

Sukladno ogromnoj slavi, Taylor je stekla i status jedne od najutjecajnijih trendseterica pa je baš svaki dio njenog stajlinga momentalni hit među milijunskim brojem obožavatelja.

Trend za koji je najzaslužnija jest nošenje visokih čizama uz mini suknje i pletivo, što je savršen jesenski stil koji odiše ženstvenom zavodljivošću i chicom.

  • +5
Taylor Swift i Blake Lively Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Upravo jedan takav prezentirala je u izlasku s Blake Lively, a potom i u šetnji New Yorkom, kada je vješto kombinirala tamnoplavi predimenzionirani džemper, a koji je gotovo u potpunosti prekrio trendi kariranu mini suknju sa smeđim detaljima usklađenima s pripadajućom torbicom.

No u prvom planu bile su njene combat čizme s punom petom, prednjim vezicama i bočnim kopčama, koje su ovom pomalo robusnom komadu dale dašak elegancije.

Riječ je o obući koja, poput kultnih 'marti', svakom stajlingu daje dozu mladenačkog buntovništva, a nakon što ih je nosila ponajveća zvijezda današnjice, stekle su status najpoželjnijih cool čizama sezone.