FASHION GURU

Možda će netko reći da Neda nije u trendu jer je ova haljina već viđena, ali ona ima svoj stil i od nje bi mlađe kolegice imale štošta toga naučiti

15.06.2021 u 14:30

Bionic
Reading

Neda Ukraden i u osmom desetljeću ne posustaje, a na CMC festivalu svojim je mlađim kolegicama pokazala da još trebaju puno učiti o stilu. Možda će netko reći da Neda nije u trendu jer je njezina haljina već viđena, ali ona ni ne treba biti u trendu jer ima svoju publiku i svoj stil, poručio je Fashion Guru

Baka Neda još je jednom pokazala svim svojim mlađim kolegicama da još trebaju puno učiti o stilu. Imamo mlade pjevačice koje imaju glasa i talenta, ali idu na kartu pokazivanja seksipila s puno šljokica i otkrivanja silnih atributa, poput Lidije Bačić i sličnih.

No da bi izgradio stil, za to treba vremena i pomalo dobrog ukusa; da znaš kako treba nositi nešto i da ti nosiš odjeću, ne ona tebe, te da pokažeš sve atribute koje imaš, ali na lijep način, a sakriješ sve nedostatke. To je ipak umijeće, a Neda je itekako dobro upoznata s tim.

  • +7
Neda Ukraden Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL

Prve festivalske večeri obukla je elegantnu haljinu s dosta dubokim prorezom, a budući da ima dobre noge, nije ni čudo da ih je pokazala na elegantan, ali ne i vulgaran način. Drugu večer pokazala je svoju liniju u kombinezonu s hlačama i zanimljivim volanima.

Možda će netko reći da Neda nije u trendu jer je ova haljina već viđena, ali ona ni ne treba biti u trendu jer ima svoju publiku i svoj stil, ona prezentira sebe. Tako da, mlađe dame, slobodno probajte naučiti nešto od starijih kolegica.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL