FASHION GURU

Franka je zgodna i sve joj dobro stoji, ali čemu čizmetine usred ljeta, kao i uvijek ista frizura

  • 14.06.2021 u 13:39

  • Bionic
    Reading

    Nema sumnje da Franka ima stila, a na CMC festivalu u Vodicama pojavila se u stajlinzima kojima su dominirale čizme, ali i već viđena frizura, od koje ne odustaje

    Zgodna mlada mama vratila se na pozornicu i obara top liste novim pjesmama. Već se etablirala kao netko tko poznaje modu i ukorak prati trendove, što npr. nije slučaj sa Šušnjarom, ali neću sada o njoj.

    Za prvu večer odlučila se za izazovni minjak koji blješti da ne može više. Sigurno je gledala Eurosong pa, ponukana tamošnjim izvedbama i stilskim varijantama, shvatila da mora pokazati malo tijela, a kako njoj to baš i ne leži, onda se odlučila za ovu jednostavniju varijantu s dolčevitom.

    Da bi se dodatno pokrila, stavila je na sebe čizme preko koljena, a svi znamo da je stvarno postalo toplo u Hrvatskoj, pogotovo na Jadranu...

    • +5
    Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

    Sljedeći dan također je odlučila pokazati svoje poznavanje stila pa se odlučila za kratki kombinezon, no opet je bila zakopčana do grla. Naravno, i taj dan pale su čizme, srećom ovaj put samo do koljena, a nisu mi baš izgledale kao da su namijenjene za nošenje na ljetnim destinacijama.

    Franka je zgodna i sve ovo dobro joj stoji, a ako se želi kuhati na ovim temperaturama, onda nema problema, dosljedna je u tome, kao i u frizuri. Svaki dan ista da se ne muči promjenama.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.