ODSKOK

Monsterov let iznad asfaltnih zvijezda

03.04.2013 u 12:00

Bionic
Reading

Pogledajte kako off-road superstar Ballistic B. J. Baldwin (nije u srodstvu s Alecom, Stephenom, Williamom i Danielom) u videu Recoil razvaljuje monster truck od 850 konja! Da moramo ovaj podžanr infommerciala nekako nazvati, zvali bismo ga npr. Offroadkhana!

B. J. Baldwin sjeo je za upravljač svog Chevy Monster monster trucka (nije greška, prvo je sponzor, drugo tip vozila) čiji mali blok od 7,5 litara proizvodi 850 KS i 935 Nm okretnog momenta. Usput troši smiješnih 76 litara supera na 100 km. Janey Bolina sjela je za volan Nissana GT-R i pojurila autoputom prema Las Vegasu. Kako to već biva, ravno iz pustinje na autoput stiže B. J., preskače Nissan i kupi Janey.

Zajedno, njih dvoje prvo zatrpaju prašinom dvoje pozera (oskudno odjevena Brie Williams i šminkerski bijeli BMW), a onda nakon sulude jurnjave, skokova, driftanja i inog divljanja za volanom u večernjoj toaleti ulaze u kasino. Kraj.

Blesavo, znamo, ali morate vidjeti kako američki off-road prvak rastura Chevy truck. Majstorski snimljeno, baš kao i uraci nešto poznatijeg Hoonigana Kena Blocka. I da, naravno da je riječ o reklami, ali kliknite na video, nećete požaliti ako volite jurnjavu!