prelijepa talijanka

Monica Bellucci izazvala pomutnju na senzacionalnoj modnoj reviji

24.09.2018 u 09:54

Bionic
Reading

Talijanski modni dvojac Domenico Dolce i Stefano Gabbana na milanskom tjednu mode priredio je reviju za pamćenje angažiravši legendarne ljepotice za predstavljanje nove kolekcije za proljeće/ljeto s talijanskom divom Monicom Bellucci u glavnoj ulozi

Monica Bellucci utjelovljenje je mediteranske ljepote i nakon Sophije Loren vjerojatno najpoznatija Talijanka na svijetu. Prekrasna 54-godišnjakinja u zavodljivom modelu haljine ukrašene točkastim uzorkom imala je čast prva prošetati pistom glamurozne revije koju su, poput nje, nezaboravnim modnim trenutkom učinile dame poput bivše prve dame Francuske Carle Bruni, talijanske glumice Isabelle Rossellini i vojske legendarnih supermodela na čelu s češkom ljepoticom Evom Herzigovom.

Prije pokoravanja Europe i Hollywooda slavna Monica Bellucci karijeru je započela na modnim pistama kojima se vratila ovog lipnja, nakon 26 godina. Učinila je to zbog prijateljstva koje ju veže sa slavnim talijanskim modnim dvojcem, kojem je muza već više od dva desetljeća.

Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tri mjeseca kasnije, na predstavljanju nove kolekcije za proljeće/ljeto s potpisom brenda Dolce & Gabbana, Monica je svojom ljepotom i ženstvenošću ponovno privukla pažnju javnosti ponosno prošetavši modnom pistom u dobi od 54 godine.

  • +6
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na zvjezdanu reviju bliskih prijatelja u talijanskoj prijestolnici mode Monica je stigla u elegantnom crnom izdanju, korzetnom topu, hlačama visokog struka i ogrtaču nalik kimonu ukrašenim uzorkom cvijeća i Kupida.

Za razliku od brojnih svojih kolegica, Monica Bellucci nije dala da taština prevlada te je odlučila dostojanstveno starjeti, a svoje bore ponosno nosi.

'Netko je jednom rekao da u 20-ima imaš lice koje ti je priroda dala, u 40-ima onakvo kakvo ti je život namijenio, a u 50-onakvo kakvo si zaslužio. Bore su samo dokaz da si u životu uspjela prevladati zapreke. One su naši ožiljci', zaključila je Bellucci u nedavnom razgovoru za talijansko izdanje magazina Vanity Fair.

  • +63
Revija brenda Dolce & Gabbana Izvor: Profimedia / Autor: N.N.