ZANOSNA TALIJANKA

Monica Bellucci i u svojim pedesetima oduševljava prirodnom ljepotom žene s Mediterana

30.09.2020 u 13:21

Bionic
Reading

Monici Bellucci, lijepoj talijanskoj glumici doista bi rijetko tko dao 56 godina koliko danas puni, a zanosna Talijanka redovito ostavlja bez daha svojim izgledom i klasičnom ljepotom

Iako je u mladosti željela biti pravnica, Monicu Bellucci je život odveo u svijet modelinga, a zatim glume. Mnogi je se sjećaju po ulogama u brojnim filmovima poput 'Malèna', 'Spectre', 'Matrix Reloaded' s Keanuom Reevesom ili 'The Whistleblower' s Rachel Weisz, a često je vrlo visoko na popisu najljepših žena svijeta.

Ova šarmantna Talijanka zrači seksepilom, a za razliku od svojih mnogih holivudskih kolegica, Monica je zagovornica prirodnog izgleda te se ponosi svojim borama.

'One su samo dokaz da ste u životu uspjeli prevladati zapreke. Bore su naši ožiljci', otkrila je u jednom ranijem intervjuu, lijepa Monica.

Dakako, njezin izgled nije joj samo tako pao s neba, pa Monica vrlo pažljivo njeguje svoju kožu. Za nju je lijepa i njegovana koža najvažnija stoga čišćenju i hidratiziranju kože posvećuje puno pozornosti. Dan nikad ne započinje bez tuširanja i to s hladnom vodom za čvrstoću kože, te nanošenja bogate hidratantne kreme kojom njeguje lice i tijelo. U krevet nikad ne odlazi bez da temeljito očisti lice.

Monica Bellucci Izvor: EPA / Autor: FABIO FRUSTACI

Nije ljubiteljica velikih količina make upa, pa obično ili samo naglašava oči sa sjenilima u sivim ili smeđim tonovima ili nosi ruž u intenzivnijoj nijansi - nikada oboje. Tijekom dana koristi i termalnu vodu u spreju na lice radi dodatne hidratacije, a kaže da u slobodno vrijeme gotovo nikad ne nosi nikakvu šminku.

Tajna njezine blistave tamne kose je i u tome, kaže, što je nikad ne pere više od dva puta tjedno. Ne koristi sušilo već je ostavi da se prirodno posuši na zraku kako bi bila prirodno valovita. Za dodatnu njegu, baš poput drugih žena s Mediterana, Monica na kosu nanosi masku od maslinovog ulja.

Iako u mladosti nije bila ljubiteljica sportskih aktivnosti nakon što je rodila drugu kćer aktivirala se i sad redovito vježba jogu, trči ili pliva.