BERNIE ECCLESTONE:

'Moje kćeri previše troše, ali one si to mogu priuštiti'

07.11.2012 u 09:16

Bionic
Reading

Iako je svjestan kako njegove kćeri previše troše, Bernie Ecclestone ipak je zaštitnički odgovarao na pitanja o svojim mezimicama

82-godišnji Bernie Ecclestone u intervjuu za Independent progovorio je o svojim rastrošnim kćerima te koliko su one zapravo drugačije od njega. Iako je 'težak' vrtoglave 2,4 milijarde funti, kaže kako nikad ne bi mogao živjeti u ogromnim kućama kakve su za 46 i 66 milijuna funti kupile njegove kćeri, niti mu je jasna tolika količina garderobe i skupih cipela.

'Znam da kupuju previše odjeće i ne odobravam to, ali, s druge strane, one si to mogu priuštiti, one vrijede milijune', opravdavao je tata svoje dvije mezimice unatoč svemu naglasivši kako one krvavo rade.

Djevojke pak tvrde da su štedljive i da su zahvaljujući ocu naučile kako se cjenkati, jer kako se šuška, Bernie je vrlo škrt i pazi na svoj novac pa je i na njih prenio mali dio toga: djevojke paze kako kupiti jeftinu avionsku kartu te štede struju, vodu i grijanje.

U prilog tome ide i činjenica da je svoje vjenčanje s trostruko mlađom brazilskom odvjetnicom Fabianom Flosi platio 500 puta manje nego što je za svoj kratkotrajni brak izdvojila Tamara, koja je potrošila 12 milijuna funti za raskošnu svadbu u talijanskom dvorcu.