BLAKE LIVELY:

'Moj novi film prepun je šokantnih scena'

04.04.2012 u 11:50

Bionic
Reading

Blake Lively (24) znamo kao otmjenu Serenu Van Der Woodsen, pripadnicu visokog njujorškog društva iz serije 'Tračerica', a u novom filmu Olivera Stonea vidjet ćemo je u sasvim drukčijoj ulozi

Lijepa plavuša u tom filmu koji režira slavni Oliver Stone igra hipi djevojku koju otme narkokartel, a njezina dva dečka dilera, iako su ljuti rivali, kreću u potragu za njom. 

Osim Blake, film 'Savages' krcat je poznatim glumačkim imenima - Salma Hayek, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Taylor Kitsch i Emile Hirsch

'Jako sam uzbuđena zbog ove uloge. Priča je odlična kao i glumačka ekipa. Film će možda šokirati moje obožavatelje, jer moj lik muče, zlostavljaju i prolazi traumu. To je nešto sasvim drukčije od Sereninog svijeta. Ali to je tipični Oliver Stone film - nasilje, seks, provokativne scene... Film je prepun akcije i vjerujem da će se svidjeti mnogima', kazala je Blake koja je za potrebe tog filma potpuno promijenila imidž.

Na fotografijama koje su procurile sa seta, može se vidjeti da je imidž otmjene bogatašice posve nestao - frizura joj je neuredna, a tijelo je ukrasila privremenim tetovažama kako bi dočarala ulogu problematične cure sklone drogama.

Scenarij za film radili su Don Winslow i Shane Salerno, a premijera je u srpnju.