TUŽNA PRIČA NIKOLINE PIŠEK

'Mog Tysona su ubili, a vlasnika za to nije briga'

02.12.2013 u 11:29

Bionic
Reading

Nikolina Pišek je proteklih dana proživljavala pravu dramu zbog svog psića Tysona kojega su napali krvoločni ovčari, nakon čega je uginuo

'Dok je šetao moja dva psa, malene kavalirske španijele Tysona i Mikea, mog brata i pse napali su veliki njemački ovčari. Bratu je rastrgana odjeća, ali nema ugriznih ozljeda, osim onih što ih je zaradio nakon što je, pritisnut silinom skoka jednog ovčara, pao na pod i udario glavom. Mlađi pas prošao je s velikim ugriznim ranama koje su morale ostati otvorene i nezašivene zbog straha od infekcije, dok se stariji, Tyson, nije uspio izvući. Umro je jučer od teških ugriznih rana, sa smrskanih sedam rebara, napuknutog kralješka i probijenog plućnog krila', ispričala je Nikolina Pišek za Jutarnji list.


Objašnjava da su njemački ovčari trn u oku cijelog susjedstva.

'Točan broj pasa koje drži obitelj Isajbegović se ne zna, mijenjao se tijekom godina i varirao je od dva, tri do desetak. Nikada nije bila jasna ni svrha držanja tog velikog broja pasa koji evidentno nisu kućni ljubimci jer ne borave u stanu s vlasnicima, već ih drže u neljudskim uvjetima u garaži ili, vrlo često, u autoprikolici, jednoj od nekoliko koje su parkirane ispred garaže obitelji. Pretpostavka susjeda je da se psi uzgajaju u svrhu nelegalne prodaje ili su trenirani za borbe. U metalnoj prikolici razjareni psi znaju provesti i po cijeli dan na vrlo visokim ljetnim ili vrlo niskim zimskim temperaturama', objasnila je očajna Nikolina.