ASHLEY ROBERTS

Slavna plavuša uživa u modi i to se ne srami pokazati: Ulicama prošetala u stajlingu vrijednim kopiranja

05.01.2021 u 18:20

Bionic
Reading

Britansku radijsku voditeljicu i članicu pop grupe Pussycat Dolls ni pandemija nije obeshrabrila u kreiranju besprijekornih izdanja kojim posljednjih mjeseci privlači posebnu pažnju javnosti na londonskim ulicama

Svjesna dužurnih paparazza koji svakodnevno iščekuju njezin dolazak u zgradu radija Global Radio, britanska zvijezda Ashley Roberts ništa ne prepušta slučaju kada je riječ o njezinim odjevnim kombinacijama.

Ništa manje genijalan nije ni njezin posljednji stajling u nizu kojim je vješto kombinirala najpoželjnije modne komade sezone.

  • +2
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: rp MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da su odjevni komadi od kože uz pleteninu ove sezone sveprisutni na modnoj sceni već je dobro poznata činjenica, a poznata 39- godišnja Britanska ovog se puta odlučila za model kožnih hlača u boji konjaka, pridruživši im efektnu ljubičastu dolčevitu.

Kako bi njezino novo izdanje izgledalo dodatno efektno pobrinula se dodatkom masivne zlatne ogrlice, kakvim posljednjih mjeseci ne mogu odoljeti brojne zaljubljenice u modu, a cjelokupan stajling zaokružila je lakiranim salonkama u identičnoj boji hlača, prepoznatljivom torbicom na rame brenda Louis Vuitton i kožnim modelom jakne s krznenom podstavom.

Iako su kožne jakne pilotskog stila ove sezone završile u drugom planu, zahvaljujući trendu pufastih jakni, s dugogodišnjim stažom na modnoj sceni postale su novim klasikom koji se itekako isplati imati u ormaru.