TIHI LUKSUZ NA DJELU

Modno usklađeni par: Amal i George Clooney napustili Veneciju sa stilom

02.09.2023 u 14:40

  • +4

Amal i George Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Romantičnu Veneciju u kojoj su 2014. godine izmijenili bračne zavjete, George i Amal Clooney napustili su u modno usklađenim izdanjima

Otkako su u sklopu jubilarnog izdanja Mostre stigli u Veneciju, bračni par Clooney privlači veliku pozornost, a posebice poznata britanska odvjetnica libanonskih korijena.

Za kratkog boravka u Veneciji, Amal je dežurnim fotoreporterima priredila pravu malu modnu reviju, servirajući mnoštvo izdanja s efektnim haljinama u prvom planu.

Njezinim modnim igrama u romantičnoj Veneciji, međutim, došao je kraj sa službenim početkom mjeseca rujna, kako sugeriraju posljednje fotografije slavnog holivudskog para.

Ruku pod ruku s Georgeom, poznata odvjetnica viđena je u odlasku do zračne luke Marco Polo, a pritom su usvanuli u modno usklađenim stajlinzima.

Putnom izdanju holivudske zvijezde, koje je uključivalo crnu polo majicu i bijele hlače, 45- godišnja Amal parirala je u udobnoj verziji male crne haljine, zaokružene parom bež balerinki i modelom slamnate torbice bucket.