LJUBITELJICA MODE

Modno nepogrešiva: Jadranka Sloković zablistala u čipkastoj haljini

23.09.2017 u 11:36

Bionic
Reading

Premijeru predstave 'Ponovno ujedinjenje dviju Koreja' nije propustio ni odvjetnički par Jadranka Sloković i Čedo Prodanović, koji su u kazalište Gavella došli modno usklađeni. Odvjetnica je još jednom pokazala da itekako prati modne trendove i savršeno ih nosi

Modno nepogrešiva. Tako bi se moglo reći za poznatu odvjetnicu Jadranku Sloković, koja je na sinoćnju premijeru predstave 'Ponovno ujedinjenje dviju Koreja' u zagrebačkoj Gavelli, odabrala romantičnu crno-bijelu čipkastu haljinu.

  • +26
Premijera predstave 'Ponovno ujedinjenje dviju Koreja' Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

I dok za posao njeguje profinjeni stil, koji uvijek upotpuni zgodnim detaljima, kada je riječ o privatnim, večernjim izlascima, Jadranka Sloković uvijek oduševi elegantnim izdanjima.

Stoga i ne čudi da su na sinoćnjoj premijeri svi pogledi bili upereni u nju i haljinu koja joj je savršeno pristajala svojom dužinom do polovice lista. Neobična kombinacija crne čipke s bijelim detaljem na prsima dala je dozu profinjenosti.

  • +11
Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

Mladenačka bob frizura s modernim valovima kakvu vole slavne trendseterice poput Katie Holmes, Emme Stone ili Taylor Swift, zaštitni znak odvjetnice Sloković i crveni ruž, naglasili su i ovaj put njezin elegantni stajling.

  • +7
Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell