ZNA ŠTO JE IN

Modna formula Jadranke Sloković: Vjerna svom stilu i kad nosi hit komade sezone

20.09.2017 u 15:47

Bionic
Reading

Jadranka Sloković je bez sumnje jedna od naših najbolje odjevenih odvjetnica, a to iznova dokazuje svakim svojim pojavljivanjem

Sloković njeguje profinjeni poslovni stil, no nikad ne zaboravlja na zgodne detalje koji daju jednu novu, šarmantnu notu njezinim elegantnim outfitima. Ovoga je puta to bila vrlo zanimljiva marama-kravata koja se lijepo uklopila u ovu vrlo efektnu dnevnu kombinaciju.

Klasična modna igra crnog i bijelog, modna je formula od koje Jadranka Sloković ne odustaje. I moramo priznati da joj ovakve kombinacije odlično pristaju – ženstveno, klasično i tres chic!

  • +11
Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

Gospođa Sloković nepogrješivo iskombinirala bijelu košulju i efektne crne hlače ukrašene s trendi gumbima uz upečatljivi sako od najomiljenije tkanine ove sezone, klasičnog tamnozelenog baršuna s potpisom francuske modne kuće Saint Laurent.

  • +7
Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Radi se o klasičnom modelu 'Le Smoking', koji je izašao iz radionice legendarnog Yvesa Saint Laurenta sredinom 60-ih godina prošlog stoljeća, a kojeg je 1975. ovjekovječio Helmut Newton u francuskom Vogueu. Elegantni sako se savršeno uklapa kako u dnevne tako i u večernje outfite.

Jadranka Sloković Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Ovu je odličnu kombinaciju u kojoj se uputila na posao, Slokoivć upotpunila još jednim komadom koji bismo svi voljeli imati u svojem ormaru, odnosno cipelaru – bezvremenskim cipelama s blok petom talijanske modne kuće Gucci.

Diskretan make up i najpoželjnija frizura ove sezone, bob s laganim valovima zaokružili su još jedno njezino stajliš izdanje.