NIKAD NE GRIJEŠI

Jadranka Sloković očarala ljetnim stajlingom

07.08.2017 u 13:03

Bionic
Reading

Premijera 'Gospode Glembajevih' na Dubrovačkim ljetnim igrama privukla je brojne poznate, a među najupečatljivijim uzvanicama bila je uvijek elegantna odvjetnica Jadranka Sloković

Premda je zbog prirode posla viđamo u strogim poslovnim kombinacijama, na godišnjem odmoru kojeg tradicionalno provodi u Dubrovniku, Sloković si je dopustila nešto ležerniji stil.

Besprijekorno odjevena privlačila je poglede u fantastičnoj bijeloj ljetnoj haljini ukrašenoj crnim volanima, a zgodni detalji poput lepršavih rukava i naglašenog struka daju poseban trendi štih ovoj upečatljivoj kreaciji.

  • +21
Premijera 'Gospode Glembajevih' na Dubrovačkim ljetnim igrama Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Odličnim modnim detaljima poput efektnih minimalističkih srebrnih sandala i clutch torbe živih boja začinila je ovu sjajnu modnu kombinaciju.

Mladenačka bob frizura s modernim valovima kakvu vole slavne trendseterice poput Katie Holmes, Emme Stone ili Taylor Swift, zaštitni znak odvjetnice Sloković i crveni ruž, naglasili su ovaj elegantni stajling.

I ovim je fantastičnim outfitom, pokazala da s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

U predstavi je uživala u društvu svojeg dugogodišnjeg životnog suputnika i kolege Čede Prodanovića koji je za ovu prigodu odabrao casual ljetnu kombinaciju - lanenu košulju i treperice.

Premijeru 'Gospode Glembajevih' nisu propustili ni Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović, Sanja Putica, Dubravko Merlić i Željka Ogresta, Amar Bukvić, Alma Vukičević Bukvić i mnogi drugi.

U sklopu 68. Dubrovačkih ljetnih igara, premijerno je izvedena predstava 'Gospoda Glembajevi' Miroslava Krleže u režiji Zlatka Svibena. Ovo Krležino djelo prvi je put u povijesti na repertoaru Dubrovačkih ljetnih igara, a prvi se puta njime bavi i redatelj Zlatko Sviben.