VJERNA MODNIM KLASICIMA

Bezvremenski stajling Jadranke Sloković je bez greške

27.04.2017 u 13:05

Bionic
Reading

Jedna od naših najpoznatijih hrvatskih odvjetnica Jadranka Sloković na osječkom sudu zastupa Zdravka Mamića, a dolazeći na Županijski sud još je jednom pokazala sofisticiran poslovni look s trendi cipelama

Jadranka Sloković uvijek je zapažena i u modnom smislu jer odabirom odjeće dokazuje da poslovno odijevanje ne mora biti dosadno. Zbog toga se često nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica i plijeni pažnju u hit komadima poput baršunastih cipela s potpisom Gianvita Rossija.

Talijanski dizajner modelima od baršuna osvojio je trendseterice i poznate žene diljem svijeta, a Jadranka Sloković je među prvima, uz još nekoliko poznatih Hrvatica poput Jelene Rozge, osigurala jedan par tih lijepih cipela.

I za ročište u Osijeku Sloković je odabrala klasičnu monokromnu kombinaciju od crnog odijela i bijele bluze, ali cipele su ipak najupečatljivije i podignule su poslovni look. Bezvremenskoj eleganciji poznate odvjetnice pomogla je i već prepoznatljiva frizura te nezaobilazni ruž za usne koje rado nosi baš poput iste bluze i tamnog odijela.