ZANOSNA SLOVENKA

Modni vatromet prve dame: Melania Trump blista od glave do pete u haljini koju potpisuje omiljena dizajnerica Meghan Markle

02.01.2020 u 14:03

Bionic
Reading

Novogodišnji doček Melania Trump provela je u omiljenom odmaralištu svog supruga, Mar-a-Lagu na sunčanoj Floridi, gdje je uz uzvanike iz političkog i društvenog života, ali i članove obitelji Trump dočekala 2020. Za tu je prigodu odabrala skupocjenu haljinu posutu šljokicama koju potpisuje prestižna francuska modna kuća Givenchy

U novu godinu prva dama Amerike zakoračila je u dugoj toaleti koja je otkrivala ramena i pratila liniju tijelu. Crna haljina posuta je zlatnim šljokicama koje podsjećaju na vatromet; ispod okruglog izreza šljokice su gusto poredane te se rasipaju prema dnu haljine.

Melanijina haljina napravlja je od svilenog žoržeta i dolazi s potpisom luksuzne pariške modne kuće Givenchy, ali i paprenom cijenom od 31.5 milijuna kuna.

Upravo kreacije ove kuće često nosi britanska vojvotkinja Meghan Markle, a u vjenčanici koju je za Givenchy izradila glavna dizajnerica te kuće Clare Waight Keller, Markle je izrekla i sudbonosno da prije skoro dvije godine.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Jim Rassol / Zuma Press / Profimedia

Za odjevne kombinacije prve dame Amerike zaslužan je Hervé Pierre, bivši kreativni direktor Caroline Herrere, kojije otkrio da kad bira i kupuje odjeću za Melaniju, uvijek se trudi da, obilazeći police Begdorf Goodmana, Saks Fifth Avenuea, Michael Korsa ili Diora, nitko ne dozna za koga bira.

'Ono što je najuzbudljivije u svemu je to što ne smijem reći za koga kupujem. Uvijek pitam: 'Je li ovo već netko nosio na crvenom tepihu? Je li to već netko kupio?' Moj cilj je da nikada ne bude ona s liste 'tko to nosi bolje'.'

Skupocjeni stajling Melania je ovoga puta zaokružila zaokružila crnim stiletto štiklama od satena s potpisom omiljenog dizajnera Manola Blahnika i prigodnim jačim make upom kojim je naglasila oči.

Uoči svečane novogodišnje večere Donald Trump razgovarao je s okupljenim novinarima, a nakon što je odgovorio na posljednje pitanje novinar je i atraktivnu Slovenku, koja je dotad kamenog izraza lica i bez riječi slušala supruga, upitao koja je njezina novogodišnja odluka.

'Mir na svijetu', kratko je odgovorila Melania i široko se osmjehnula, poput kandidatkinja na izboru za miss.

Melania i Donald Trump Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube