JESENSKI FAVORITI

Modni ulovi: Pronašli smo udobne i tople haljine idealne za hladne dane

17.11.2019 u 09:50

Bionic
Reading

Dolaskom hladnijih dana bacili smo se u potragu za udobnim i toplim haljinama dugih rukava, idealnim za jesenske i zimske mjesece. U kombinaciji s debelim hulahupkama, visokim čizmama ili gležnjačama te kožnom jakom i pelerinom ili elegantnim kaputom, ove će haljine biti vaše najjače saveznice kada popuste temperature

Čak i ako niste ludo zaljubljeni u haljine, sigurni smo da u ormaru imate barem jednu koja je vaš spas kada želite izgledati i osjećati se ženstveno, no činjenica je da većina žena rado troši i posljednju kunu na efektne i praktične modele koji se lako mogu prenamijeniti iz dnevne u večernju varijantu.

Iako je ljeto sinonim za haljine, to ne znači da ih se u hladnijim mjesecima morate odreći. Dapače, brojne trendseterice jedva dočekaju jesen da iz ormara izvuku haljine dugih rukava koje itekako mogu izgledati fenomenalno u kombinaciji s trendi kaubojkama ili zgužvanim čizmama, a koje su trenutno apsolutni must have među trendsetericama.

Ukoliko se tijekom zimskih mjeseci ne možete zamisliti u lepršavim haljinama, odaberite neki od toplih pletenih modela koji odlično pristaju uz cool combat čizme ili tenisice.

Osim što su udobne za nošenje, trendseterice ih obožavaju i zato što ih je vrlo lako kombinirati. Ove zime nabacite na sebe haljinu, uskočite u omiljeni par čizama, ogrnite se kaputom i spremni ste za polazak.

Kako se bliži sezona sniženja, idealno je vrijeme da se bacite u potragu za idealnom haljinom koja će vas grijati narednih mjeseci. Zavirite u galeriju i pogledajte koje smo modele za vas izdvojili u bogatoj ponudi high street i dizajnerskih brendova.

  • +104
Haljine idealne za hladne dane Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije