PLIJENE POGLEDE

Modni ulovi: Pronašli smo udobne i tople čizme stvorene za ove hladne dane

16.01.2021 u 08:00

Bionic
Reading

U potrazi za savršenim zimskim čizmama najvažnije nam je da ispunjavaju nekoliko važnih stavki - da su nepropusne u slučaju vremenskih nepogoda, tople, udobne i naravno privlačnog izgleda

Dobro je poznato pravilo da čizma glavu čuva pa ako ste u potrazi za idealnim primjerkom, bitno je da se radi o kvalitetnoj obući koja se neće raspasti pri prvom susretu sa snijegom ili kišom.

I ove sezone high street brendovi i poznate modne kuće stavile su nas pred slatke muke jer ponuda čizama nije nikad bila bogatija, a osobito su na cijeni modeli koji su podstavljeni krznom, poput vječitih uggsica, buca ili sportskih čizama nadahnutih dizajnom prepoznatljivih gojzerica.

  • +26
Čizme za hladne dane Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Buce su također doživjele svoj revival te su iz sezonu u sezonu sve privlačnije, a sjajno izgledaju ako ih sparite s trendi oversized prošivenim jaknama. Odlikuje ih debeli đon i izolacijski sloj od materijala otpornog na snijeg ili kišu, a unutrašnjost im je ispunjena vunom ili umjetnim krznom, no ako nisu vaša 'šalica čaja', predlažemo da se odlučite za cool planinske čizme, tj. popularne gojzerice.

  • +5
Jennifer Lopez velika je obožavateljica udobnih timberlandica Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Među modelima prikladnima za zimu zasigurno su i legendarne timberlandice, osobito one varijante s krznom, koje izgledaju trendi i bezvremenski, a nude visoku razinu udobnosti te griju stopala.

Velika ljubiteljica Timberlandovih modela je i Jennifer Lopez te ih vrlo rado nosi u mnogim prigodama, ali i kraljice stila Gwen Stefani, Rihanna, Gigi Hadid...

Iako se oko njih uvijek lome koplja, mnogim fashionisticama omiljena su zimska obuća i tople uggsice, a dobra je stvar to da sličnih modela ima i u ponudi popularnih high street brendova za svačiji ukus i džep.

U svakom slučaju, za koje god da se odlučite, kako je riječ o modelima koje nećemo nositi samo ove zime, već i godinama poslije, radije investirajte u kvalitetne čizme kojima ćete se uvijek rado vraćati bez bojazni da će zakazati uslijed vremenskih neprilika.