TEŠKO IM JE ODOLJETI

Modni ulovi: Haljine ispod 300 kuna idealne za dugo toplo ljeto

17.06.2018 u 16:44

Bionic
Reading

Kolika je ljubav između žena i ljetnih haljina, teško je opisati riječima. Toplije temperature zraka nagnale su nas da potražimo savršene ljetne modele blagonaklone prema našem novčaniku. Tipična 'ženska logika' nalaže da što jeftiniju haljinu nađemo, to će nam ostati više novca za drugu, treću i četvrtu, jer ipak se ovog ljeta trebamo oboružati s nekoliko popularnih modela kako bismo bile u skladu s trendovima

Ima li što ljepše od golih nogu i lepršave haljine dok ispijamo hladni koktel s pogledom na more? Ukoliko uskoro planirate skoknuti na more, a isto vrijedi i za sve one dame koje ostaju u unutrašnjosti zemlje, osuđene na vrući gradski asfalt, pripremili smo za vas galeriju s najljepšim haljinama ispod 300 kuna te idealnim za dugo toplo ljeto.

  • +122
Haljine ispod 300 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ove sezone istaknula su se tri modela haljina te su preplavili trgovine, a riječ je o nezaobilaznim haljinama cvjetnog printa, haljinama na točkice i prugice te retro haljinama s dugmićima, koje daju dašak pariškog chica.

1. Haljine s cvjetnim printom

Cvjetne haljine i ovog proljeća su must have, a trendseterice diljem svijeta zadovoljno trljaju ruke jer riječ je o omiljenom sezonskom komadu koji su jedva dočekale nositi s prvim toplim povjetarcem. Bez obzira odlučite li svoj primjerak nositi za odlazak na kavu ili u večernjoj varijanti uz štikle, cvjetnom haljinom ne možete pogriješiti.

2. Haljine na točkice i prugice

Točkice i prugice iz nekog nepoznatog razloga djeluju toliko šarmantno i profinjeno da im je teško odoljeti. Ove sezone uistinu se može pronaći bezbroj modela haljina s točkastim ili prugastim uzorkom. Dovoljno vam je samo malo crvenog ruža te omiljene sandale i spremni ste za početak dana, ali i večernje piće s društvom.

3. Retro haljine s dugmićima

Ove sezone posebnu pozornost su dobili retro modeli haljina ukrašeni dugmićima. Francuskinje su odavno lude za ovim modelima, a sada su hit u cijelom svijetu. Gotovo da i ne možete prelistati Instagram, a da ne ugledate neku fashionisticu u nekoj od ovih chic haljina inspiriranih prošlim vremenima.