VJEČNI KLASIK

Dominiraju modnom scenom: Ove haljine isplati se imati u ormaru

05.06.2018 u 06:37

Bionic
Reading

Točkasti uzorak jedan je od najpopularnijih modnih trendova u aktualnoj sezoni, a posebno je poželjan u formi haljina, o čemu dovoljno svjedoče izdanja slavnih dama i aktualna ponuda na policama trgovina

Bez obzira koju boju haljine odabrali, točkasti uzorak dat će joj dozu ženstvenosti i glamura 50-ih, što podjednako dobro prolazi u dnevnim i večernjim prilikama. Ove sezone glavna konkurencija točkicama su prugice, a zajedno izgledaju još efektnije i originalnije pa se nemojte ustručavati u poigravanju s ova dva uzorka.

Po pitanju točkica, a naročito točkastih haljina, renomirana dizajnerska imena i high street brendovi potrudili su se da aktualna sezona vrvi zanimljivim modelima u različitim inačicama popularnog točkastog uzorka.

  • +21
Točkaste haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nose se mini i midi točkaste haljine, minijaturne i dramatične točke, a iako ćete s lakoćom pronaći mnoštvo modela u različitim kombinacijama boja, crno-bijele verzije takvih haljina modni su klasik i najčešći odabir mnogih dama, pa tako i slavnih ljepotica.

  • +19
Slavne ljepotice u točkastim haljinama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako je suditi prema najutjecajnijoj društvenoj mreži Instagramu, u moru točkastih haljina titulu najpopularnije osvojila je ona s potpisom high street brenda Topshopa.

  • +4
Hit haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ukrašena mješovitim točkastim uzorkom, s dubokim V-izrezom na dekolteu i leđima, plisiranim donjim dijelom i romantičnim volanima, haljina popularnog britanskog brenda postala je apsolutni hit u svijetu utjecajnih modnih blogerica.