VJEČNE KRPICE

Modni trendovi koje ćete rado nositi i u 2016.

01.01.2016 u 09:51

Bionic
Reading

Konstantne promjene trendova u modnoj industriji ne moraju nužno biti loše. Ovu tezu potvrđuju brojni stilisti otkrivajući koje modne trendove ne biste trebali zapostaviti u godini pred nama, a kojih biste se ipak trebali odreći

Prema riječima stilista, dolčevite su ključan odjevni komad, a iako same mogu nositi outfit, pokazat će se kao odličan alat prilikom slojevitog oblačenja.

Za razliku od dolčevita, stilisti smatraju da su majice peplum kroja dovoljno iskoristile svoj modni trenutak te da se on ne bi trebao nastaviti u godini ispred nas.

Ako kupujete haljinu koju planirate nositi u novoj godini, neka vaš izbor bude slip haljina. Dostupna u različitim dužinama, slip haljina inspirirana najfinijim donjim rubljem odlično će pristajati u 2016. uz dodatak upečatljive jakne.

Iako se sportski način odijevanja ove godine pokazao megapopularnim, neki njegovi elementi jednostavno neće dobro proći u narednoj godini. Pri tome se posebno misli na odjeću od neoprena, za koju modni stilisti smatraju da ne bi trebala sačinjavati svakodnevne odjevne komade.

Kako prognoziraju stilisti, odjevni predmeti boje bakra pokazat će se kao odlična formula za dobar stil u narednoj godini. Boja bakra podarit će retro vibru svakom outfitu, a odlično će pristajati uz fine tkanine poput svile i šifona.