legendarni supermodel

Modni stručnjaci se kunu kako je vrijeme skinny traperica prošlo, no ovaj stajling Cindy Crawford lako bi mogao sve razuvjeriti

30.06.2022 u 11:13

Bionic
Reading

Iako su se hlače širokih nogavica na velika vrata vratile u modu i postale vodećim trendom skinuvši s trona čak i skinny traperice, casual stajling legendarne manekenke najbolji je dokaz da taj model hlača ipak nikada neće posve iščeznuti s modne scene

Odjevena je u lepršavu tamno plavu košulju ležerno s prednje strane zataknutu u pojas traperica Cindy Crawford snimljena u dnevnom izlasku na ulicama Malibua gdje živi sa suprugom Randeom Gerberom.

Uz casual bluzu koja predstavlja sjajnu osnovu za dnevne chic modne kombinacije, 56-godišnja legendarna manekena kombinirala je skinny traperice savršeno plave boje. Skinny modeli traperica dugo vremena su bile vladarice modne scene, no s trona su ih uspješno uspjele izgurati modeli ravnih i širokih hlača, i to od treperica pa do pamučnih i lanenih modela. Hlače širokih nogavica zaljubljenice u modu osvojile su ležernošću i udobnošću nošenja, i to u tolikoj mjeri da mnogi predviđaju kako se popularnost skinny modela više nikada neće vratiti.

  • +3
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No, pogled na Cindy stajling lako bi nas mogao uvjeriti u suprotno – skinny modeli doista su nezamjenjivi dodatak dnevnim ležernim, ali vrlo chic stajlinzima. Jednostavno, to je klasičan model je koji se savršeno uklapa u opuštene dnevne modne kombinacije.

Cindy je stajling zaokružila s još sva čista klasika – smeđim kožnim Gucci remenom, sunčanim naočalama te običnim japankama.

Inače, Cindy i Rande u bračnu luku uplovili su 1998. godine, samo tri godine nakon raspada njezina prvog braka sa zavodnikom iz 'Zgodne žene', Richardom Gereom. Par je u skladnom braku te su roditelji 22-godišnjem Presleyju, 22 i 20-godišnjoj Kaii koji su oboje krenuli majčinim stopama u svijetu mode.