PREDIMENZIONIRANA KOŠULJA

Pristaje uz sve: Ovo je s razlogom omiljeni komad ljubiteljica modnog minimalizma

23.06.2022 u 06:40

Bionic
Reading

Zahvaljujući svojoj opuštenoj silueti, predimenzionirane košulje udobne su i prozračne, čak i u toplim ljetnim danima. Ne samo da se mogu kombinirati na mnoštvo načina, već svakom looku daruju dodatnu nonšalantnost - bez obzira na to nosite li ih uz elegantne suknje, klasične plave traperice ili kratke hlače

Ove sezone kao nikad prije svjedočimo bogatoj ponudi ne tako klasičnih, no iznimno efektnih modela košulja koje će svaki stajling podići na novu razinu, a njihova glavna karakteristika je predimenzionirani kroj.

Inspirirane muškim ormarom, predimenzionirane košulje klasičnog kroja posljednjih mjeseci uvjerljivo dominiraju stajlinzima ljubiteljica mode, a posebice poklonica pravila 'manje je više'. Ovaj modni komad danas predstavlja glavnu zamjenu za jakne, a osmišljenim stajlinzima daruje neopterećeni, kul izgled kao nijedan drugi.

  • +9
Predimenzionirane košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Iako će brojne dame i ove sezone posegnuti za klasičnim verzijama košulja, ništa vas ne sprječava u tome da u postojeću kolekciju u ormaru uvrstite jedan od efektnih modela kojima vrve police trgovina. Da su u stanju podići i najjednostavniji outfit, dovoljno govori modni primjer modnih ovisnica s Instagrama.

Uz verzije u bijeloj, plavoj boji ili vječnim prugicama, ljubiteljice mode sada najradije odabiru one u efektnim bojama, onima koje podliježu trendu dopaminskog stila odijevanja.