baggy jeans

Svi su opsjednuti širokim trapericama, a ovo su neki od najljepših modela koje smo vidjeli

21.01.2022 u 06:25

Bionic
Reading

Popularnost širokih modela hlača ne opada, a novi modni trendovi i dalje pokazuju veliku sklonost udobnim modelima. Naime baš svi su se pomamili za baggy trapericama, a ovo su neki od najljepših primjeraka koje možete pospremiti u ormar

Slavna J.Lo možda još uvijek ne odustaje od skinny modela, ali ostatak svijeta jednostavno je opsjednut širokim trapericama, popularnim baggy modelima. Tu je privlačnost vrlo lako razumjeti – tko ne priželjkuje opušteniji kroj hlača i struk koji vješto skriva baš sve, i to nakon mjeseci koje smo proveli u trenirkama i tajicama kod kuće.

U kolekcijama za proljeće i ljeto 2022. dizajneri kao što su Molly Goddard, Rejina Pyo i Peter Do predstavili su nevjerojatno cool baggy traperice koje jamče chic modne kombinacije.

U svijetu slavnih i modno osviještenih Hailey Bieber, Rihanna i ostale dame s oduševljenjem su prigrlile ovaj modni trend. Široke baggy modele traperica, s modelima Vetementsa i Balenciage kao favoritima, spojile su s kultnim modnim dodacima i pokazale stajlinge koji će mnogi vrlo vjerojatno htjeti kopirati.

Kako god, činjenica je da su traperice modni klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Prave vladarice uličnog stila sjajno se prilagođavaju modnim mijenama, a nova sezona pred nama donosi doista uzbudljive komade koji u jednakoj mjeri omogućuju udobnost i veliku dozu stila. Ako još niste pronašli svoj savršen par traperica, na ove modele svakako se isplati baciti oko.

  • +16
Baggy traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije