U NAJDRAŽOJ BOJI

Modni odabiri bez greške: Bezvremenska elegancija Angeline Jolie ostavlja bez daha

08.02.2021 u 10:29

Bionic
Reading

Angelina Jolie, 45-godišnja glumica dobro je poznata po svojim besprijekornim modnim izdanjima u kojima uvijek plijeni poglede

U nedavnom je intervjuu za britanski Vogue slavna glumica otkrila i ponešto o svojem modnom stilu koji je poprilično evoulirao od buntovnih 90-ih kad nije izlazila iz rokerskih kombinacija i ponosno pokazujući svoje brojne tetovaže.

Ti su modni eksperimenti danas davno iza nje, a jedna od najljepših holivudskih glumica osvaja vrhunskom elegancijom nadahnutom minimalizmom.

U njezinoj garderobi prevladavaju bezvremenski komadi poput fantastičnih kaputa, balonera, statement torbi, klasičnih čizama.

Zvijezda filma 'The Lara Croft: Tomb Raider' pametno ulaže u svoju garderobu iz koje bi svaka fashionistica pronašla nešto za sebe.

Atraktivna humanitarka svaki slobodan trenutak provodi sa svojom obitelji, pa su je fotografi ulovili prilikom šopinga s kćerima Shiloh (14) i Zaharom (16) koje su bile odjevene poput svojih vršnjakinja u cool sportske stajlinge.

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Angelina je bila utjelovljenje elegancije u kaputu klasičnog kroja u crnoj boji koji je upotpunila visokim kožnim čizmama i moćnom torbom poznatog brenda Celine.

Nekad punk/goth buntovnica danas je velika ljubiteljica modnog minimalizma te se najradije drži neutralnih tonova i klasičnih linija.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Investiram u kvalitetne komade koje nosim dok se ne raspadnu. Čizme, dobar kaput, torba... Te stvari ne mijenjam tako često. To je moj pristup', rekla je Angelina za britanski Vogue.

Dodala je i kako joj je to bitno i zbog načela održivosti o čemu se sve više priča u modnom svijetu.

'Još uvijek svi nastojimo to osmisliti, ali vjerujem kako će u budućnosti biti sve više govora o tome. I to je dobra stvar. Ako imate neke vintage komade, uživajte u njima', zaključuje glumica koja s bivšim suprugom Bradom Pittom skupa odgaja njihovo šestero djece.