PONOVNO PJEVAČICA GODINE

Zgodna Franka se skockala s pravim razlogom: 'Ovo je trebalo proslaviti'

07.02.2021 u 19:56

Bionic
Reading

Prošlogodišnji naslov ženskog izvođača godine na RTL-ovoj dodjeli Top.hr Music Awards, pjevačica Franka Batelić obranila je i na ovogodišnjoj dodjeli, a za ovo veliko priznanje lijepa se pjevačica zaista potrudila srediti

Dodjela nagrada Top.hr Music Awards jedno je od rijetkih događanja na kojemu su se glazbenici u proteklih godinu dana imali prilike pojaviti, pa je time i razlog više za posvetiti svom izgledu više pažnje.

'Kad te skockaju... Jer ovo je trebalo proslaviti', napisala je Franka na Instagramu i podijelila fotografiju s novom frizurom.

Franka se na dodjeli nagrada pojavila s valovitom kosom svezanom u visoki rep i s pramenovima koji uokviruju njeno lijepo lice, na kojemu su dramatičnom šminkom naglašene smeđe oči.

U drugoj objavi, lijepa pjevačica priznanje kako je ovo za nju jedan od onih trenutaka kad ponestane pravih riječi.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Drugu godinu za redom biti najslušanija ženska izvođačica, posebno 2020. godine, kad svi znamo koliko je izazovna bila, vjerojatno je jedno od najdražih i najvećih priznanja koje sam dobila', napisala je Franka pa odala priznanje svojim iskusnijim kolegicama.

'Nestvarna mi je bila već i sama činjenica da sam u top 3 zajedno s Ninom Badrić i Vannom, koje su za mene apsolutni vrh hrvatske glazbene scene', napisala je Franka i zahvalila slušateljima što vole njenu glazbu.

Dekoltiranu crnu haljinu bez naramenica, u kojoj je Franka zabljesnula preuzimajući nagradu i nastupajući na dodjeli, potpisuje eNVy room.

Osim Franke, koja je ženskim izvođačem godine proglašena drugu godinu zaredom, nagrade su osvojili Massimo za pjesmu godine 'Mali krug velikih ljudi', Marko Kutlić kao muški izvođač godine, Pavel kao grupa godine, Nika Turković kao novi izvođač godine, Mia Dimšić za najprodavaniji domaći album 'Sretan put', Dua Lipa za najprodavaniji inozemni album 'Future Nostalgia', Marko Perković Thompson za streaming singl godine 'Ne boj se' i Dino Merlin kao streaming izvođač godine.